nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
calibos
Sběrač informací
Odpovědi: 0

nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)

Příspěvek od calibos »

Zdravim vas,

nejdou mi otevrit prave zadni dvere ( OCTAVIA COMBI 1.8 RS).
Ani z venku klikou a ani zevnitr. pri otvirani zevnitr se normalne vysouva ten cudlik na dverich a packa ma i normalni odpor, jako u ostatnich dveri, ovsem dvere se ne a ne otevrit. central taky nic.

mate nejaky rady, jak to spravit a neznicit u toho dvere ?

DIKY
Power156
Aktivista

Re: nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)

Příspěvek od Power156 »

calibos píše:Zdravim vas,

Ani z venku klikou a ani zevnitr. pri otvirani zevnitr se normalne vysouva ten cudlik na dverich a packa ma i normalni odpor, jako u ostatnich dveri, ovsem dvere se ne a ne otevrit. central taky nic.

DIKY
kontrola kabeláže v pruchodce dveri, zamykat odmykat dálkou a lehkým poklepem kolem zámku zkoušet a třeba se odemkne, pak už jen tapec dolu a rozloupnout zámek ...
calibos
Sběrač informací

Re: nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)

Příspěvek od calibos »

Power156 píše:
calibos píše:Zdravim vas,

DIKY
kontrola kabeláže v pruchodce dveri, zamykat odmykat dálkou a lehkým poklepem kolem zámku zkoušet a třeba se odemkne, pak už jen tapec dolu a rozloupnout zámek ...

kabelaz jsem jeste nekontroloval, vyzkousim. Jinak otvirani a zvirani dalkou - nic a bouchani kolem - taky nic. Akorat kdyz jsem to pobouchal , tak to zacalo samo zamykat cely auto. po nastartovani o uz nedelalo...
calibos
Sběrač informací

Příspěvek od calibos »

Tak kabelazi to nebylo. byl v prdeli cely zamek, tak tam mam novy (starsi z jinyho auta) a uz to fakci jak ma :-D
OCTAVIA I - 1.8T RS
kicmad
Nováček

Příspěvek od kicmad »

Zdravim, mam presne taky isty problem (prave zadne dvere - Octavia combi 1,9TDi). Ako si sa dostal k tomu zamku cez zamknute dvere?
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

bez pořádnýho kladiva a majzlu si v hazlu ;)
hansdob
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od hansdob »

prdlajs majzl. já teda ještě většinou zkouším proud z druhé baterie ale to popisovat nebudu aby zde někdo nezničíl víc než opravil. takže odmontovat podsedák zadní ,sundat plato či roletu (pokud je tak mříž) malým torxem (co mám vlepen do plochého klíče) odmontovat šroubky tapecu (nezapomenout na přístupné šroubky pod madlem a kličkou) pak pomalu vypáčit tapec velkým šroubovákem rozlomit zámek a zatájhnout za motor a je odemčeno .
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
LatschQ
Přispěvovatel

Příspěvek od LatschQ »

Ahoj,tak tiež zaknute lave zadne dvere na vw passat a nejdu nijak otvoriť ...vag vypisuje 00930-zamykaci jednotka centralniho zamykani zadu v lavo(F222) ,len neviem ako to rozobrať... :? .Poradite?
VW-passat 2002 1.9TDI-pd avf 4motion HIGHLINE
miko707
Přispěvovatel

Příspěvek od miko707 »

V piatok som riesil toto iste na ibize dal som dole plech so stahovackou a klepkal som po zamku 32-kou klucom a druhy mi stlacal tlacitko na zamknutie na vosicovych dverach a za 10 sekund to bolo otvorene.Dal som novy zamok a je pokoj.
leonardino
Přispěvovatel

Příspěvek od leonardino »

Jak pisou kluci tady, pres nejake tvrdej papir poklepavat v okoli zamku, pritom odmykat, bud se chyti nebo ne, kdyz ne tak sundat tapec zevnitr, pro rypaly - jde to i bez skod a nejakeho majzlu a kladiva, kdyz je tapec dole tak zkouset klepat primo na zamek a odemykat a kdyz ani to nepomuze tak jak psal hansdob, rozlousknout a zatahnout za motor a dvere sou otevreny.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“