nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)
Zdravim vas,
nejdou mi otevrit prave zadni dvere ( OCTAVIA COMBI 1.8 RS).
Ani z venku klikou a ani zevnitr. pri otvirani zevnitr se normalne vysouva ten cudlik na dverich a packa ma i normalni odpor, jako u ostatnich dveri, ovsem dvere se ne a ne otevrit. central taky nic.
mate nejaky rady, jak to spravit a neznicit u toho dvere ?
DIKY
Ani z venku klikou a ani zevnitr. pri otvirani zevnitr se normalne vysouva ten cudlik na dverich a packa ma i normalni odpor, jako u ostatnich dveri, ovsem dvere se ne a ne otevrit. central taky nic.
DIKY
Re: nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)
kontrola kabeláže v pruchodce dveri, zamykat odmykat dálkou a lehkým poklepem kolem zámku zkoušet a třeba se odemkne, pak už jen tapec dolu a rozloupnout zámek ...calibos píše:Zdravim vas,
DIKY
Re: nejdou otevrit zadni dvere (OCTAVIA I COMBI)
Power156 píše:kontrola kabeláže v pruchodce dveri, zamykat odmykat dálkou a lehkým poklepem kolem zámku zkoušet a třeba se odemkne, pak už jen tapec dolu a rozloupnout zámek ...calibos píše:Zdravim vas,
DIKY
kabelaz jsem jeste nekontroloval, vyzkousim. Jinak otvirani a zvirani dalkou - nic a bouchani kolem - taky nic. Akorat kdyz jsem to pobouchal , tak to zacalo samo zamykat cely auto. po nastartovani o uz nedelalo...
-
- Aktivista
prdlajs majzl. já teda ještě většinou zkouším proud z druhé baterie ale to popisovat nebudu aby zde někdo nezničíl víc než opravil. takže odmontovat podsedák zadní ,sundat plato či roletu (pokud je tak mříž) malým torxem (co mám vlepen do plochého klíče) odmontovat šroubky tapecu (nezapomenout na přístupné šroubky pod madlem a kličkou) pak pomalu vypáčit tapec velkým šroubovákem rozlomit zámek a zatájhnout za motor a je odemčeno .
přesnou historii nepamatuji.....třebaaaa zetor 25K
-
- Přispěvovatel
Jak pisou kluci tady, pres nejake tvrdej papir poklepavat v okoli zamku, pritom odmykat, bud se chyti nebo ne, kdyz ne tak sundat tapec zevnitr, pro rypaly - jde to i bez skod a nejakeho majzlu a kladiva, kdyz je tapec dole tak zkouset klepat primo na zamek a odemykat a kdyz ani to nepomuze tak jak psal hansdob, rozlousknout a zatahnout za motor a dvere sou otevreny.