Mohl by mi někdo pomoct s přepsáním kodu na Octavii II 2.0TDI RS r.v.2007. Dal jsem si místo mlhovek led světla a mlhovky odpojil. Svítí mi ale kontrolka vadných žárovek a nevím jak kód změnit.
Kód centrální elektriky mám: E18A8F130004140000110D000000000000097F065C000000000000000000
Tak se mi objevil divný problém na dennim svícení. Světla jsem zapojil podle schématu, jeden (červený s pojistkou) za spínačku, oranžový na parkovačku (pravou přední) a černý na kostru. Všechno funguje jak má jen do doby než se setmý. Za bílého dne když přepnu vypínač na polohu zapnutí parkovaček, denní svícení zhasne. Pokud je ale tma a udělám to samé, tak mi ledky zůstanou svítit tak třiceti procentama. Změřil jsem napětí a jde tam 1.8 voltu a to stačí aby se ledky rozsvítily. Nevim co s tím.
Na autě je vestavěný stmívač, xenony, vypínač s funkcí tunel.
Nikdo nevíte co s tím může být?
Ještě mě tedy napadlo to udělat přes mlhovky a místo nich tam zapojit ledky. Pomůže mi někdo s kódem na denní svícení přes mlhovky na 60% a na 92% svítivosti a aby mi to vypínalo při zatažení ruční brzdy?
Kód je uveden v prvním příspěvku.
Co je tam za ledky origo jestli ano tady je kodování led modul rs 8wc a 8ws E18A8F130004140000110D000000000000097F065C000000000000200000 jestli chceš aby ti nesvítila kontrola prasklích žárovek tak musíš vložit odpor mezi ledky a nebo odkodovat v přistojové desce bez speciální výbavy ale nebude se zobrazovat hladina ostřikovačů destičky a jiné
Kdyby nepomohlo kódování tak te napětí 1,8V eliminuješ přes relé. Takhle jsem to řešil u C5 při instalaci SPDS. Pořád to nefungovalo jak by mělo, tak jsem udělal vypínání SPDS přes relé ovládané parkovačkama. Já tam měl víc V.
Já odmontoval původní mlhovky a do krytů v nárazníku jsem přidělal kulaté led světla se čtyřma ledkama. Takže nic origo. S tím relátkem by mi to určitě pomohlo. Zkusím to a dám vědět. Jinak denní svícení amerika jsem pod 60-timísnym kodem v kalkulátoru nenašel, proto nevim jak nastavit to denní svícení přes mlhovky. Napíšeš mi pro jistotu i ten kód na mlhovky?
A to nejde v počítači vypnout jen hlídání vadných žárovek v mlhovkách?
vypnout hlídání jde přece přez Vag,dělal jsem to samé na RS,akorát si myslím že přes kalkulačku co je přimo ve VAGu,ne přes CC popis byl tuším studená diagnosa mlhovky Levá,pak pravá
Moc děkuji za kód. Budu to mít konečně vyřešený.
S tou studenou diagnozou mlhovek je to v CC jasný u 46místného kódování, ale u toho mého 60timístného to tam rozepsané nemám, proto jsem to nedokázal dát dohromady.
Jsem zvedav jestli ti to pomuze. Studenou diagnozu jsem vypinal u obrysovek a stejne to vadnou zarovku porad hlasilo. Nakonec to vyresily odpory cca 150ohm paraelne k LED.
Zatim jsem to nezkoušel. Přidal jsem tam to relé jak mi tu bylo poraděno a ke kontrolkam jsem se zatim nedostal. Mlhovky mám tedy zatím odpojené a kontrolka vesele svítí dál.
Canová elektrika je pro nás byč.
ahoj. chci ozivit tohle forum. daval jsem misto mlhove original deni sviceni z fabie RS 2. a hlasi to vadne predni mlhovky. v dlouhem kodovani jsem to zmenil ale porad to hlasi.