podvozky tuningart
Moderátoři: šulda, Moderátoři
podvozky tuningart
Nemá někdo zkušenost s podvozkem tuningart (někdy označované TA technix) Našel jsem to válet v jednom bazaru skoro nové. Je to na octavii 1RS. Dá se na tom podvozku nějak rozumě jezdit? nebo je to krám?
TAtechnix mám na octavii TDI a můžu říct,že je to lepší,než uřízlí péro..tvrdý jak beton,komfort fuč..a že by to mělo nějaký spešl vlastnosti sem si nevšiml..předtím jsem ho měl na 1.6 octavii a když jsem dal origo podvozek,tak to sedělo mnohem líp a hlavně ten komfort,ale zase se houpala..
Takže závěr : pokud chceš komfort a nebo závodit,tak se poohlídni jinde..jinak co se týče kvality,tak ho mám zatím rok a drží
a to jezdim po silnicích-co metr,to díra..
Takže závěr : pokud chceš komfort a nebo závodit,tak se poohlídni jinde..jinak co se týče kvality,tak ho mám zatím rok a drží
Octavia II RS
Jo,neříkám,že se na tom nedá jezdit..ale pokud od toho něco čeká,tak nemá cenu za to utrácet peníze a je lepší si rovnou připlatit,,ale na běžný ježdění to celkem postačuje..má ho hromada lidí a nikdo si zatím nestěžoval..ani já ne..Spofus píše:jezdil jsem ho taky a docela pohoda. Ted uz bych sel asi do neceho drazsiho.
Octavia II RS
podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
Jazdné vlastnosti tiež bieda. Tvrdé jak svina, odskakuje a nedá sa v zákrutách predvídať správanie podvozku.
Jazdné vlastnosti tiež bieda. Tvrdé jak svina, odskakuje a nedá sa v zákrutách predvídať správanie podvozku.
bývalka OI, ALH, ex taxík, 433 000, egr+kat off, PP764, GT1749VA, výfuck 63,5mm, FMIC, soft Profituning, 312x25 mm+232x9 mm, TT puky, bilstein B4, jednohmota+HDS, 167 PS/340NM
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
aktuálne šrotik po k...tovi Seat Alhambra AUY
To jsem právě myslel. Jestli je s tímto podvozkem auto v zatáčkách ovladatelné a neodskakuje. I když mí dávají 2 měsíce starej podvozek za 1500 tak je mi zase líto ho nevzít. Jetli je ale opravdu tak tvrdej tak nevímpuci píše:podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
Tvrdej je,o tom žádná..ale zas za rok vyteklej?? blbost,já ho mám rok,najeto 12tis a nic mu není,v zatáčkách neodskakuje a že jezdím špínu!! jinak jsem ho dnes sundal a dal origo,protože komfort je komfort..mám ho v inzerci..Pavel 37 píše:To jsem právě myslel. Jestli je s tímto podvozkem auto v zatáčkách ovladatelné a neodskakuje. I když mí dávají 2 měsíce starej podvozek za 1500 tak je mi zase líto ho nevzít. Jetli je ale opravdu tak tvrdej tak nevímpuci píše:podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
Octavia II RS
RudisTDic píše:Tvrdej je,o tom žádná..ale zas za rok vyteklej?? blbost,já ho mám rok,najeto 12tis a nic mu není,v zatáčkách neodskakuje a že jezdím špínu!! jinak jsem ho dnes sundal a dal origo,protože komfort je komfort..mám ho v inzerci..Pavel 37 píše:To jsem právě myslel. Jestli je s tímto podvozkem auto v zatáčkách ovladatelné a neodskakuje. I když mí dávají 2 měsíce starej podvozek za 1500 tak je mi zase líto ho nevzít. Jetli je ale opravdu tak tvrdej tak nevímpuci píše:podla mna je to dobrá sračka, kamoš to má na GIV a vytiekli postupne jak stará pračka a to má rok, polovicu z toho jazdilo auto v nemecku. vzadu už má iné tlmiče a predok dal zrepasovať.
pošleš mi prosím foto na email pavelstane@seznam jestli mám to samé