Motor 1,9 1Z Houpá volnoběh LOG
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Motor 1,9 1Z Houpá volnoběh LOG
Motor na volnoběh houpá otáčky 800-1100cca když šlápnu lechce na plyn tak se chod srovná měřená vstřikovací dávka 4-10mg při tom houpání, jízda normální nějaké nápady co to dělá?
Naposledy upravil(a) Mirek12 dne 13 zář 2011, 17:57, celkem upraveno 1 x.
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
tady jsem udělal nějaký LOG ale nevím jestli to k něčemu bude není vůbec šlápáno na plyn http://www.uloz.to/10258278/1z-volnobeh-rar
Toledo II 00 1.9 TDi AHF
Pokud jsi měnil čerpadlo a je to to samé, tak bud má nekterý valece xtremě slabší kompresy, nebo teče vstřik. Naposled co sem řeil takoveto houpání, tak to byl vstřik, 2 dírky prašili a 3 tekliMirek12 píše:čerpadlo jsem dál druhé a stejná závada

-
- Aktivista
třeba ne minimum je 19, ale dallší max tlak by měl být u tebe 25 a ty máš 32,Mirek12 píše:valec 1. 32 2. 28 3. 30 ---- a 4řka. pouze 20barů tak tam 10set chybíí ta mám asi problém co?
když vytáhneš vstřik u naftového motoru a nakopneš slyšíš kravál ale nic nehoupe,
já bych povolil mírně nastavovač na čerpadle a po chloupkách poklepával doleva nebo doprava až houpání přestane, za pokus nic vag máš a seřídit si ho můžeš kdykoliv

Rovnaky problem na tolede som mal aj ja.Problem bol ze bol vylietany motor. Ale to kolisanie otacok som zrovnal posunutim el.hlavy cerpadla.Stacilo mi ju povolit a tuknut do nej o milimeter(je to velmi citlive) a bolo to OK.
Toto neni určite spravne riesenie ale ak mas vylietany motor za skusku nič nedáš...
Toto neni určite spravne riesenie ale ak mas vylietany motor za skusku nič nedáš...