Navigace MFD - radary, DX mapa vychodni evropy

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
tom333999
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Navigace MFD - radary, DX mapa vychodni evropy

Příspěvek od tom333999 »

Mam origo navigaci MFD (VW Pass. B5) a jsem s ni vcelku spokojen, ale s*r*u me tam dve veci:

1) Neexistuje DX mapa vychodni evropy (me by nejvic zajimalo Chorvatsko), ale s tim nic neudelam :( , jedine ze by ji Blaupunkt v budoucnu vydal. Nemate o tom nejake infornace? :?:

2) Bylo by super, kdyby sla nejak do navigace natlacit databaze radaru v CR. :wink: Navigace samotna by to asi zvladla, ale netusim, jak to dostat na navigacni CD, aby to odtamtud navigace nacetla. Myslim, ze by asi muselo jit to navigacni CD v nejakym softu otevrit a databazi radaru tam nejak pridat a vypalit to...
Nezkousel jste to nekdo resit? :?:
witt
Přispěvovatel

Příspěvek od witt »

Východní Evropa existuje, vyšla ale teprve první verze a to loni, myslím, že tam je Slovensko, Maďarsko, Chovatsko a ještě něco, přesně to nevím....
S těma radarama nevím, já zkoušel rozchodit češtinu na CD CZ/Polsko 2006, je tam i s hlasovým výstupem, ale nebyl jsem schopen (HEX editor atd...), nakonec jsem sehnal CD z kterýho ta čeština jede. Blbý teda je, že jak přepnu na jiný hlasový výstup, tak to zpátky už nedostanu, musí se zase nahrát z "kouzelního CD"....
Škoda Octavia 00, 1.9TDi 81kW, podvozek Weitec -30/-30, brzdy RS, silentbloky Audi TT.
Seat Ibiza Cupra 2 2.0i16V 110kW, podvozek H&R -60/-40, silentbloky - předek komplet Strongflex, zadek Powerflex, pancéřový brzdový hadice...zatím ;-)
tom333999
Sběrač informací

Příspěvek od tom333999 »

witt píše:Východní Evropa existuje, vyšla ale teprve první verze a to loni, myslím, že tam je Slovensko, Maďarsko, Chovatsko a ještě něco, přesně to nevím....
S těma radarama nevím, já zkoušel rozchodit češtinu na CD CZ/Polsko 2006, je tam i s hlasovým výstupem, ale nebyl jsem schopen (HEX editor atd...), nakonec jsem sehnal CD z kterýho ta čeština jede. Blbý teda je, že jak přepnu na jiný hlasový výstup, tak to zpátky už nedostanu, musí se zase nahrát z "kouzelního CD"....
Co jsem zjistil, tal východní evropa existuje, ale :P ne pro DX navigace (tedy i MFD). Je pro system E a pro novejsi navigace na DVD. Pokud mas jine informace, dej sem link na to CD s východní evropou... ;)

To s tou cestinou neni jen tvuj pripad, tak se to musi udelat u vsech MFD navigaci (musi se vlozit CD se starsi mapou, z ktereho to machrousta cestinu a pak uz muzes vesele pouzivat nove mapy s cestinou :D ) a hlasovy vystup uz hold prepinat nesmis - proc taky... (crazy)
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“