vybrace volantu od 100 km/h

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

boyka
Nováček
Odpovědi: 0

vybrace volantu od 100 km/h

Příspěvek od boyka »

mam fabku RS a od 100km/h rychlosti se mi rozkmita volant a furt s narustajici rychlosto se to zhorsuje tak ze pri 170 to tak vybruje ze se to neda vydrzet,uz si nevim rady cim by to mohlo bejt,je divny ze kdyz slapnu na brzdu tak to zacne delat lehce i pod 100km/h,jako kdyz by se neco ohralo.Uz jsem vymenil silentbloky,dal novy gumy,alu disky jsem koupil,dal novy tlumice predni,vymenil tehlice a loziska a koupil starsi novy kompletni poloosy aj s kloubama a furt to dela.Nevi nekdo cim by to mohlo bejt?znamej rika ze by to jeste mohlo delat spatnej silentblok prevodovky a dotahnout vsechny silentbloky na motoru.
Budu rad za kazdou radu. :?
slovacek.milos
Aktivista

Re: vybrace volantu od 100 km/h

Příspěvek od slovacek.milos »

boyka píše:mam fabku RS a od 100km/h rychlosti se mi rozkmita volant a furt s narustajici rychlosto se to zhorsuje tak ze pri 170 to tak vybruje ze se to neda vydrzet,uz si nevim rady cim by to mohlo bejt,je divny ze kdyz slapnu na brzdu tak to zacne delat lehce i pod 100km/h,jako kdyz by se neco ohralo.Uz jsem vymenil silentbloky,dal novy gumy,alu disky jsem koupil,dal novy tlumice predni,vymenil tehlice a loziska a koupil starsi novy kompletni poloosy aj s kloubama a furt to dela.Nevi nekdo cim by to mohlo bejt?znamej rika ze by to jeste mohlo delat spatnej silentblok prevodovky a dotahnout vsechny silentbloky na motoru.

jedeš 15O km vibruje vyřadíš a co? vibruje dál ?
boyka
Nováček

Re: vybrace volantu od 100 km/h

Příspěvek od boyka »

slovacek.milos píše:
boyka píše:mam fabku RS a od 100km/h rychlosti se mi rozkmita volant a furt s narustajici rychlosto se to zhorsuje tak ze pri 170 to tak vybruje ze se to neda vydrzet,uz si nevim rady cim by to mohlo bejt,je divny ze kdyz slapnu na brzdu tak to zacne delat lehce i pod 100km/h,jako kdyz by se neco ohralo.Uz jsem vymenil silentbloky,dal novy gumy,alu disky jsem koupil,dal novy tlumice predni,vymenil tehlice a loziska a koupil starsi novy kompletni poloosy aj s kloubama a furt to dela.Nevi nekdo cim by to mohlo bejt?znamej rika ze by to jeste mohlo delat spatnej silentblok prevodovky a dotahnout vsechny silentbloky na motoru.

jedeš 15O km vibruje vyřadíš a co? vibruje dál ?
prave ze jo,taky sem skousel vyradit jesi to nedela vnitrni kloub ,ale dela to proste furt
slovacek.milos
Aktivista

vyheveruj jedno kolo dej pětku a vytni krátkodobě 14O kolo se točí 28O pomocník se dívá na kolo zda vibruje, tak se navadeš zda to dělá levá praví nebo obje

možná to nebujde jestli máš ASR? :?
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

geometrie predni napravy ok? pak unasece na prevodovce ok?
boyka
Nováček

Příspěvek od boyka »

slovacek.milos píše:vyheveruj jedno kolo dej pětku a vytni krátkodobě 14O kolo se točí 28O pomocník se dívá na kolo zda vibruje, tak se navadeš zda to dělá levá praví nebo obje

možná to nebujde jestli máš ASR? :?
mam prave ASR
boyka
Nováček

Příspěvek od boyka »

josef10 píše:geometrie predni napravy ok? pak unasece na prevodovce ok?
geometrii jsem nedelal,ale to by se mi slizdeli gumy ale nevybrovalo ne? a jak poznam ten spatnej unasec?
slovacek.milos
Aktivista

já to třeba jednou řešil na koktě stokonovce, tam to šlo vytočit, třepala pravá strana, vyvážil jsem kolo ale bylo OK, no nakonec ohlá polosa po nehodě ;)
slovacek.milos
Aktivista

jednou jsem na čtverkovém golfu převažoval kola a OK, třepalo to pořád, tak jsem znovu převažoval kola několikrát po sobě a pořád jsem dovažoval 15 g, rozhodím kolo a někdo jel poprázdnu a nabrousil do gumy ten černý prach který nad sto začal třepat, taky jsem už viděl i vodu v pneumatice tak deci a hezky kolo třepalo ;)
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

boyka píše:
josef10 píše:geometrie predni napravy ok? pak unasece na prevodovce ok?
geometrii jsem nedelal,ale to by se mi slizdeli gumy ale nevybrovalo ne? a jak poznam ten spatnej unasec?
vem za unasec smerem nahoru a dolu zda není nejaka vule na lozisku...
josef10
Aktivista

Příspěvek od josef10 »

slovacek.milos píše:jednou jsem na čtverkovém golfu převažoval kola a OK, třepalo to pořád, tak jsem znovu převažoval kola několikrát po sobě a pořád jsem dovažoval 15 g, rozhodím kolo a někdo jel poprázdnu a nabrousil do gumy ten černý prach který nad sto začal třepat, taky jsem už viděl i vodu v pneumatice tak deci a hezky kolo třepalo ;)
Miloši vcera jsem chytnul do predni gumy sroub a to jsi mel videt nestabilitu rizeni a pocit mirne vibrace na rukach a to byla blba M8 ...
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

muze byt bordel pod kotoucema a to i zadnima,ty dokazou udelat taky peknej brajgl. Kola jsi kupoval novy? Jestli ne tak doporucuju smirkovym papirem na hobliku(tej podlozce) prejet dosedaci plochu a pak se podivat pod ty kotouce. A cepy mas taky novy?
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Bruno686
Přispěvovatel

Příspěvek od Bruno686 »

A dosadacia plocha na disku a kotúči je v pohode
tuner
Aktivista

Příspěvek od tuner »

S tim roztocenim kola na 280 to neni dobrej napad muze prasknout manzeta, uz se mi to stalo. A ten difec si zkontroluj, Ja ho mam na G4 taky KO a od 100vky to vibruje pri 120 obcas na chvilku zmizi, vetsinou pri zatezi kolem 140 se vibrace zvetsi a pri sundani nohy z plynu skoro zmizi.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
Biimbo
Aktivista

Příspěvek od Biimbo »

což manžeta,ale hlavně aby se mu nerozlítnul diferák. Je to jiná, ale když zkoušíme nápravy na náklaďákách, tak podle tachografu už při 20-30 km/h diferáky ječí jako svině..
Audi A8 3.0 TDI 171kw
Volvo XC90 2.4 D5 136kw Executive

Prodáno:
Volvo S80 2.4 D5 136kw
Audi A8 4.2 MPi V8 Quattro
OII Combi 1.9 TDI BXE 4x4
Allroad 2.5 tdi V6
OI 1.9 TDI
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“