Bezp. šroub kola je strhlý...
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Bezp. šroub kola je strhlý...
O2 - ctěl jsem přezout. Ale nepřezul. Zjistil jsem, že mám stržené drážkování v bezp. šroubu, protáčí se v něm ořech. Jak to doma bez spešl pomůcky zkusit povolit ? Šel by tam možná narazit šestihran 13, ale určitě je na to něco už vymyslený.......
SUP II Combi, TDI CR, MR2013, 103kW, CFFB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
OII combi, TDI Elegance, MR2006, 77kW, BJB
narazíš tam šroub z kola dáš mu palicí a jde ven bohužel ten kolovej je pak k nepoužití....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
závit šroubu nacpeš do bezpečákutitan0306 píše:Tak tomu nerozumímLadas píše:narazíš tam šroub z kola dáš mu palicí a jde ven bohužel ten kolovej je pak k nepoužití....kterou stranu kolovýho šroubu narazíš do toho bezpečáku?
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower
Napadlo mě cóčkem udělat třeba 2-3 housenky na tom ořechu a přibrousit je aby byly ostrý..pak to tam natlouct-tím to i trochu povolí a musí to jít ven..Pavel další píše:Pochopil jsem, že jde o hrubý násilí, ale fakt jsem nepochopil, jak...čím do čeho,protáčí se v něm ořech, čím ten ořech nahradit, abych sním zatočil a povolil ho,
Octavia II RS
Ladas píše:závit šroubu nacpeš do bezpečákutitan0306 píše:Tak tomu nerozumímLadas píše:narazíš tam šroub z kola dáš mu palicí a jde ven bohužel ten kolovej je pak k nepoužití....kterou stranu kolovýho šroubu narazíš do toho bezpečáku?
má pravdu ten chlapec,znám tu fintu od léta a už asi u třech aut jsem to použil,zatím vždy uspěšně.práce na minutu.
NÁKUP A PRODEJ DÍLŮ ŠKODA 775668906,!sz-ne!
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Veškeré dotazy pouze na email. Protranscar@email.cz díky
Ahoj,
já bych použil toto: http://shop.boukal.cz/rucni-naradi/hlav ... cial-17-mm
Určitě bych nemlátil do kola
kefi
Určitě bych nemlátil do kola

kefi
Octavia 2.0 TDI CR combi, 110kW, CKFC
-
- Aktivista
- honza.biker
- Přispěvovatel
Taky tady nikdo do kola nemlátí... A ten ořech je tak na jeden až dva druhy bez. šroubů a pokud bude ten šroub zakouslej, tak to tím nepovolí ani za zlaté prase.Kefi píše:Ahoj,
Určitě bych nemlátil do kola![]()
kefi
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D