Přidavač paliva u 1.6TD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Přidavač paliva u 1.6TD
Zdravím,
mám takový problém s Golfem II 1.6TD.
Motor jede skvěle, jen se občas na čtyřku a pětku nechce vytočit přes 3500, nebo tak nějak kolem. Neví někdo, co by to mohlo být? Mě napadlo, jak je přidavač paliva na čerpadle, jestli to není nějak zas****, že by to prostě občas nepřidalo naftu. Motor by sílu měl, třeba když jsem jel do mírného kopečka, tak jsem to vytočil na otáčky kolem těch 3500 a pak to netáhlo dál, pak zase trochu jo, ale jen to jakoby tak trochu zatáhlo a zase přestalo a to se pořád opakovalo. Naft. filtr by měl být v pohodě.
Děkuji
mám takový problém s Golfem II 1.6TD.
Motor jede skvěle, jen se občas na čtyřku a pětku nechce vytočit přes 3500, nebo tak nějak kolem. Neví někdo, co by to mohlo být? Mě napadlo, jak je přidavač paliva na čerpadle, jestli to není nějak zas****, že by to prostě občas nepřidalo naftu. Motor by sílu měl, třeba když jsem jel do mírného kopečka, tak jsem to vytočil na otáčky kolem těch 3500 a pak to netáhlo dál, pak zase trochu jo, ale jen to jakoby tak trochu zatáhlo a zase přestalo a to se pořád opakovalo. Naft. filtr by měl být v pohodě.
Děkuji
Jestli filtr je v poho, tak vyčisti trubku z nádrže až k filtru. Na podzim jsem to dělal bráchovi na Golfu 1,6TD.Příznaky stejný jak píšeš ty, akorát když ho vzal do dlouhýho taháku pod plným plynem tek to přestalo uplně ject.Počakal jsi 15 sekund nastartoval a jelo to dál. Trubka byla pěkně zarostlá.
Rendl
Passat TDI 90 HP
Passat TDI 90 HP