fabia sdi kouři
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
zdenek1217
- Sběrač informací
fabia sdi kouři
jak přidam plyn tak za mnou dym,egr ventyl odpojen,muže to byt tim že pry tam je nějaky čip a kvuli tomu to tak kouři je to možno nějak zjistit a dat do puvodniho stavu..děkuji
-
superbecko
- Přispěvovatel
Re: fabia sdi kouři
zdenek1217 píše:jak přidam plyn tak za mnou dym,egr ventyl odpojen,muže to byt tim že pry tam je nějaky čip a kvuli tomu to tak kouři je to možno nějak zjistit a dat do puvodniho stavu..děkuji
Čip na SDI?
Ale ano, pokud jsou SDÍčka "NAČIPOVANÝ" tak kouří jak bouchlý kamna-hold málo vzduchu.
-
zdenek1217
- Sběrač informací
-
zdenek1217
- Sběrač informací
-
zdenek1217
- Sběrač informací
-
superbecko
- Přispěvovatel
-
zdenek1217
- Sběrač informací
-
superbecko
- Přispěvovatel
-
slovacek.milos
- Aktivista
zdenek1217 píše:a jde zystit vagem jestli tam je ten čip a jestli ano, de to dat do puvodniho stavu,nebo se musi koupit nova řid.jednotka motoru
klapku odstavíš tak že vytáhneš konektor a ona se otevře na max, odšroubuješ hadici před klapkou a přesvědčíš se že je otevřená,
pokud kouření přestane jezdi s odpojenou pak napiš jestli hulé nebo nehulí
-
slovacek.milos
- Aktivista
-
superbecko
- Přispěvovatel
slovacek.milos píše:superbecko píše:To je v pohodě, kdyby zůstala zavřená tak nenastartuješ-nebyl by vzduch.
se zavřenou nastartuješ, rozjezd jakoby tě někdo držel za prdel a za tebou se valí oblaky bílého kouřemotor mámalý výkon ale jede to
Já vim Miloši-nechtělo se mi to takhle rozepisovat, pouze jsem chtěl poukázat že je vše v pořádku.
-
slovacek.milos
- Aktivista
já taky jen tak nechci tě třeba nějak poučovat, já co o tom kdy četl tak pokud je probl=m v klapce tak nejlepší popis je
rozjíždím se jakoby mě někdo držel za prdel.
já mám 17OOOO od nova a problém s klapkou byl dvakrát vždy jsem odpojil na měsíc pak připojil a jela dál,
jediné co mi nesedí že je tam kvůli egru, mi jeden borec co tomu rozumí řekl že je tamlvůli rozvodáku aby se nepřetěžoval dá se někde v manuálu dočís na co vlastně takklapka je jestli třeba jen aby semotor neroztrhl
ale ne debaty kde s e to dá dočíst
rozjíždím se jakoby mě někdo držel za prdel.
já mám 17OOOO od nova a problém s klapkou byl dvakrát vždy jsem odpojil na měsíc pak připojil a jela dál,
jediné co mi nesedí že je tam kvůli egru, mi jeden borec co tomu rozumí řekl že je tamlvůli rozvodáku aby se nepřetěžoval dá se někde v manuálu dočís na co vlastně takklapka je jestli třeba jen aby semotor neroztrhl
ale ne debaty kde s e to dá dočíst
-
superbecko
- Přispěvovatel