fabia I vstřiky 74kw ATD
Moderátoři: šulda, Moderátoři
fabia I vstřiky 74kw ATD
koupím origo vstřiky na fábku, 74kw kod ATD
celou sadu 4ks
celou sadu 4ks
já ty peníze na nové mám a nechci jeté zadarmo, ale když budu chtít nové, rovnou zavolám Richardovi...v porovnání k ceně auta pro mě nemá smysl dát 20 tis jen za vstřiky..Meggy píše:časem se naučíš, že většina zde přihlášených nemá peníze a kupují se jen jeté díly, nejlépe zadarmopala píše:ty si chcel origo
nemyslel jsem konkrétně tebe, ale všeobecněTG píše:já ty peníze na nové mám a nechci jeté zadarmo, ale když budu chtít nové, rovnou zavolám Richardovi...v porovnání k ceně auta pro mě nemá smysl dát 20 tis jen za vstřiky..Meggy píše:časem se naučíš, že většina zde přihlášených nemá peníze a kupují se jen jeté díly, nejlépe zadarmopala píše:ty si chcel origo

celkem běžně si lidi co jezdí v CC kupují Starline desky a kotouče
AUDI A6 2,5TDi 132kW, Fabia II 1,4TDi, VW Polo 1,2
správne si to pomenoval, za málo peňazí veľa muziky, kúpiť použitú súčiastku a po montáži ešte vyvolávať predávajúcemu čo si to dovolil mu vlastne predať.Meggy píše:časem se naučíš, že většina zde přihlášených nemá peníze a kupují se jen jeté díly, nejlépe zadarmopala píše:ty si chcel origo
to TG: je pravda že je to veľká finančná položka a treba zhodnotiť pomer cena auta a cena opravy, asi som ťa zle pochopil - origo = nové BOSCH
Octávia 2.0TDI 103kW BKD