skoda felicia nevyriesitelny problem
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
skoda felicia nevyriesitelny problem
felda ide 5 min a potom zacne trhat a strati vykon vymazem adaptacne hodnoty a zasa ide 5 min bez problemou jako keby si nemohla ulozit zakladne nastavenie je to 1.3 40 kw
ESTE ZAUJMAVE JE ZE MI VOBEC NEREAGUJE NA ROZDELOVAC MOZEM SNIM HYBAT 2 CM TAM 2 CM NAOPAK ANIC AUTO IDE STALE ROVNAKO A PO 5 MIN KONEC JAK TRAKTOR poradte prosim niektoo vsetko na co si zmyslite som uz vymenil z pojazdnej feldy a nic nepomaha za rady moc dakujem
ESTE ZAUJMAVE JE ZE MI VOBEC NEREAGUJE NA ROZDELOVAC MOZEM SNIM HYBAT 2 CM TAM 2 CM NAOPAK ANIC AUTO IDE STALE ROVNAKO A PO 5 MIN KONEC JAK TRAKTOR poradte prosim niektoo vsetko na co si zmyslite som uz vymenil z pojazdnej feldy a nic nepomaha za rady moc dakujem
-
- Aktivista
Re: skoda felicia nevyriesitelny problem
já to mě l už víckrát, příklad felda ráno závada chybí záíkladní nastavení, udělal jsem celý den jezdila ráno stejný problém, po startu houpaly 3OOOotáček no nesmysl, druhá řj motoru a OKcoudysokol píše:felda ide 5 min a potom zacne trhat a strati vykon vymazem adaptacne hodnoty a zasa ide 5 min bez problemou jako keby si nemohla ulozit zakladne nastavenie je to 1.3 40 kw
to že hýbeš rozdělovačem anic se neděje je tím že BMM je boš mono motronik a u motroniku řídí předstih řj motoru a nikoliv rozdělovač, rozdělovačem nastavíš jen podivná cukající chod motoru

-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
takze klapka cerpadlo filter vymenene cidla kluky aj 2 kocka rozdelovac riadiaca immo vsetko z pojazdnej feldy ked si dam merane hodnoty tak vsetko je ok az ked to zacne robit tak sa mi zacne menit casovanie zacne skakat az na 20 a vtedy to zacne trhat a potom to zdochne no ja uz neviem co by to mohlo byt . co urcuje ktore cidlo to casovanie.
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel
-
- Aktivista
-
- Přispěvovatel