nežhaví 1.9tdi 81kw

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
kralikkk
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

nežhaví 1.9tdi 81kw

Příspěvek od kralikkk »

zdravím, mám problém.... při delším stání (5hodin) přijdu do auta, otočím klíčkem normálně problikne žhavení a nastartuji, ale když ho potom chcípnu a chci znovu nastartovat třeba po 2 hodinách tak se mi žhavení neblikne a já nenastartuji :/

dočetl sem se že by mohl být problém s relé 103, ale nenašel sem ho (seat 1M (toledo II))

setkal se někdo s takovým případem že se nerozsvítilo žhavení a nenastartoval? co s tím? - motor točí ale nechytne
Marek77
Aktivista
Odpovědi: 1

Příspěvek od Marek77 »

kralikkk píše:dočetl sem se že by mohl být problém s relé 103
Relé 109 !!!
Mégane Grandtour II 1,5dCi 78kW (*2008)
RENAULT Kadjar 1,33TCe 117kW automat (*2019)
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

ano, špatný kontakt na rele 109 díky, kouknul sem na rele a pročistil sem ho už to frčí :) díky
Rouballik
Přispěvovatel

Rele

Příspěvek od Rouballik »

Vem ho kompresorem a jemě přetŕi benzínem a půjde jao nový. My jsme to s klucíma řešili v co mají autoservis děčín a v normálním servisu ti nechaj dát nový. Ale normálně to stačí vyčistit. Je to jednoduchá mechanická součástka.
Naposledy upravil(a) Rouballik dne 08 kvě 2015, 10:56, celkem upraveno 1 x.
ZZZzzzzZZZZzzzzzzZZZZZ
kralikkk
Přispěvovatel

Příspěvek od kralikkk »

pročistil sem ho zatim jen papírkem profoukal pusou :) musel sem rychle jet, až o víkendu to prostříkam a konektory vezmu tim sprejem na konektory, zatim to funguje, když ne nemam přišroubovanej kryt pod volantem tak ho shodim zahejbu a jedu (prozatím) :) hele fakt díky musel sem někam jet a nejelo mi auto :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“