uspany vyfuk
Moderátoři: šulda, Moderátoři
uspany vyfuk
Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji
Je to B5 85 KW.Resim to uz dlouho auto proste do 2000 ot nejde za plynem.Jede to jak S 120.Od 2000 ot jakoby vystreli a jede jako svi**.Nova vaha,vycisteny turbo,zaslepenej egr,novy hadicky od podtlaku,kat off,novy N75,novy tesneni na vsrikach a zavada porad stale pretrvava.Uz nevim na co se zamerit.Regulace chodi v poradku a vaha podle logu dava cca 1000 mgdav55 píše:o jake auto jde?nejaky popis zavady?
Re: uspany vyfuk
[quote="pajin"]Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote
ja mam ten isty problem na T5 uz som aj vymenil stredovy a koncovy tlmic a furt nic.. do 2000ot/min tupe jak svina ked prekroci 2100 tak uz je to ono... daj potom vediet ako si to poriesil...]
ja mam ten isty problem na T5 uz som aj vymenil stredovy a koncovy tlmic a furt nic.. do 2000ot/min tupe jak svina ked prekroci 2100 tak uz je to ono... daj potom vediet ako si to poriesil...]

radeksk píše:dam poku na to prijdu ale uz me to trapi asi 4 mesice a porad nic.takze vyfuk asi nezkouset kdyz si to menilpajin píše:Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote
pajin píše:radeksk píše:dam poku na to prijdu ale uz me to trapi asi 4 mesice a porad nic.takze vyfuk asi nezkouset kdyz si to menilpajin píše:Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote
tiez som myslel ,ze to bude vyfukom ,tak kat mam off a stredny a posledny mam novy.. a furt to iste... tiez si neviem dat rady... pocul som nieco o odvetravani klukovej skryne ,ze je tam nejaky filter,ktory ked sa upchy tak auto vobec nejde.. tak neviem....kamos mal podobny problem na A6 2,5tdi...