uspany vyfuk

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

pajin
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

uspany vyfuk

Příspěvek od pajin »

Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji
honzas1
Přispěvovatel

Příspěvek od honzas1 »

tak ja myslim že stačí když přiložíš ruku k vyfuku a uvidiš jestli jde z toho dostatečny luft.. když je přicpany tak z toho moc nejde
jsdavid
Přispěvovatel

výfuk

Příspěvek od jsdavid »

Zkus sundat výfuk za svodama a projeď to,tak poznáš rozdíl.
Fabia 3 1,4 tdi
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

o jake auto jde?nejaky popis zavady?
pajin
Přispěvovatel

Příspěvek od pajin »

dav55 píše:o jake auto jde?nejaky popis zavady?
Je to B5 85 KW.Resim to uz dlouho auto proste do 2000 ot nejde za plynem.Jede to jak S 120.Od 2000 ot jakoby vystreli a jede jako svi**.Nova vaha,vycisteny turbo,zaslepenej egr,novy hadicky od podtlaku,kat off,novy N75,novy tesneni na vsrikach a zavada porad stale pretrvava.Uz nevim na co se zamerit.Regulace chodi v poradku a vaha podle logu dava cca 1000 mg
dhfool
Aktivista
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dhfool »

Pokud máš na na váze průtok 1000mg/r, tak to asi ucpaný fuk nebude... Ale zkusi můžeš ;)
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
radeksk
Přispěvovatel

Re: uspany vyfuk

Příspěvek od radeksk »

[quote="pajin"]Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote

ja mam ten isty problem na T5 uz som aj vymenil stredovy a koncovy tlmic a furt nic.. do 2000ot/min tupe jak svina ked prekroci 2100 tak uz je to ono... daj potom vediet ako si to poriesil...] (wallbash)
pajin
Přispěvovatel

Příspěvek od pajin »

dhfool píše:Pokud máš na na váze průtok 1000mg/r, tak to asi ucpaný fuk nebude... Ale zkusi můžeš ;)
no neukazuje to hned od zacatku ale ve vyssich tockach
pajin
Přispěvovatel

Příspěvek od pajin »

radeksk píše:
pajin píše:Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote

ja mam ten isty problem na T5 uz som aj vymenil stredovy a koncovy tlmic a furt nic.. do 2000ot/min tupe jak svina ked prekroci 2100 tak uz je to ono... daj potom vediet ako si to poriesil...] (wallbash)
dam poku na to prijdu ale uz me to trapi asi 4 mesice a porad nic.takze vyfuk asi nezkouset kdyz si to menil
radeksk
Přispěvovatel

Příspěvek od radeksk »

pajin píše:
radeksk píše:
pajin píše:Caute vsichni mam memsi dotaz.co na me vyleze kdyz rorparu stredni a zadni tlumic vyfuku?podle vseho je asi ucpany.Jde mi o to jestli to lze nejak vycistit nebo musim koupit novy.Auto nema tah a uz jsem vyskousel vse krom toho vyfuku.Da se to nejak vyklepat od sazi nebo jak to udelat.Do noveho se mi moc nechce kdyz nebudu vedet na beton jestli to je tim.Dekuji[/quote

dam poku na to prijdu ale uz me to trapi asi 4 mesice a porad nic.takze vyfuk asi nezkouset kdyz si to menil

tiez som myslel ,ze to bude vyfukom ,tak kat mam off a stredny a posledny mam novy.. a furt to iste... tiez si neviem dat rady... pocul som nieco o odvetravani klukovej skryne ,ze je tam nejaky filter,ktory ked sa upchy tak auto vobec nejde.. tak neviem....kamos mal podobny problem na A6 2,5tdi...
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

takze bych to videl na pomaly nastup turba. bud je podlozene nebo je spatne nastavena doza
radeksk
Přispěvovatel

Příspěvek od radeksk »

dav55 píše:takze bych to videl na pomaly nastup turba. bud je podlozene nebo je spatne nastavena doza
co sa tym mysli podlozene??
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

podlozene vymezovaci valecky, aby se nezadiraly lopatky.
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

mě podobný chovaní předváděla vadná váha vzduchu, od spodu nic a pak to vystřelilo kolem 2tis.

a jestli to od 2tis jede tak to výfuk učitě nebude, to by to nejelo v žádnejch otáčkách.
B5 AFN
F2 HTP :D
katany
Přispěvovatel

Příspěvek od katany »

a nebo EGR ... máš zaslepeno nebo ne ?
B5 AFN
F2 HTP :D
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“