repase řízení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Odpovědi: 0
repase řízení
lze nějak repasovat řízení na O1,GIV .
někde se mi tam objevila obrovská vůle na místě to děla rány a za jízdy je to dost cejtit ve volantu
někde se mi tam objevila obrovská vůle na místě to děla rány a za jízdy je to dost cejtit ve volantu
Seat Leon TOP SPORT(development 200PS)
Golf II TDi
Golf II TDi
-
- Aktivista
Re: repase řízení
mezlob se na mě ale chodíš sem pět let a napšeš někde se mi objevila vůle pomoc problém,Rybízek píše:lze nějak repasovat řízení na O1,GIV .
kde a v čem máš vůli miloš

slovacek.milos píše:mezlob se na mě ale chodíš sem pět let a napšeš někde se mi objevila vůle pomoc problém,Rybízek píše:lze nějak repasovat řízení na O1,GIV .
kde a v čem máš vůli miloš![]()

-
- Aktivista
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Ja se ptal jestli se dá udelat repas nic jineho jsem nepsal. Jinde jsem vždy měnil ale sezen dneska pěkne řizeni když nastoupila jina generace vozu to ze je tam nekde vule jsem pouze konstatoval.
Huml. to vim ze odchazi tak to uz jsem kontroloval i volantovku a spojovačky pod manžetou jde to proste zevnitř
Huml. to vim ze odchazi tak to uz jsem kontroloval i volantovku a spojovačky pod manžetou jde to proste zevnitř
Golf II TDi
Golf II TDi
- octaviajedna
- Přispěvovatel
- Rybízek
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
chodim jsem už přes 7 let ale ted už né tak často nemám na to moc čas vzhledem k tomu co dělám a opravy aut už nejsou obživou ale jen zábavou.slovacek.milos píše:mezlob se na mě ale chodíš sem pět let a napšeš někde se mi objevila vůle pomoc problém,Rybízek píše:lze nějak repasovat řízení na O1,GIV .
kde a v čem máš vůli miloš![]()
jen mě zajímal opravdu ten repas jestli se tím mám zabejvat.
Ty jsi ze Strážnice u Hodonína ?? ja tem minulej týden jel na jednu akci v hotelu Radějov. Bylo tam dost policie ve Strážnici
Huml: normálně ten šroub na štelování vůle jo ??
Golf II TDi
Golf II TDi
Sice mam jine rizeni, ale me se stalo ze mi odeslo rizeni na Fbaii. Oleje jak krve z pichleho prasete, neposilovalo, proste smrt... Jete neprizhazelo v uvahu (ne a ne a ne..jako jete dily uznavam jen kola, napravu apod. ne funkcni). No a sranda zacala.. muj typ uz se neprodaval a novy typ chtel i nove servo..Takze jsem ve finale koupil celej prestavbovej kit za 18tis. vcetne serva, kabelaze, cidla, rizeni apod. nadhera..Ale mam nove rizeni
Byt tebou koupim nove, ne jete. Ja to bral tak ze me originalni nove vydrzelo 170tis Km a tak jdu stejnou cestou, nez abych poridil jete sice za pulku, ale vydrzelo mene jak pulku..

Byt tebou koupim nove, ne jete. Ja to bral tak ze me originalni nove vydrzelo 170tis Km a tak jdu stejnou cestou, nez abych poridil jete sice za pulku, ale vydrzelo mene jak pulku..
-
- Aktivista
[quote="Rybízek"].
Ty jsi ze Strážnice u Hodonína ?? ja tem minulej týden jel na jednu akci v hotelu Radějov. Bylo tam dost policie ve Strážnici
to jsi to přesně vystihl fízlů je zde jak najebanejch dát si pivo nebo nemít něco v pořádku tak si za chvíli bez not,
mnoho lidí přišlo o noty trvale, dostali i basu a dávají dýchat i ciklistům,
do hospody zadem a na sodovku, když piju tak nevylezu z baráku a ještě kontroluji zda je zamčeno a pustím psa
jen tak mám pocit že mě nebudou chtránít a pomáhat
to jsi to přesně vystihl fízlů je zde jak najebanejch dát si pivo nebo nemít něco v pořádku tak si za chvíli bez not,
mnoho lidí přišlo o noty trvale, dostali i basu a dávají dýchat i ciklistům,
do hospody zadem a na sodovku, když piju tak nevylezu z baráku a ještě kontroluji zda je zamčeno a pustím psa
jen tak mám pocit že mě nebudou chtránít a pomáhat

Zhod manzety ak z toho vytecie voda alebo je tam hrdza hreben je KO.Rybízek píše:lze nějak repasovat řízení na O1,GIV .
Tiez som mal pod problem vola bola iba ked bol volant rovno,ked bol vytoceny do strany bolo to bez vole.Po rozobrati katastrofa.Za 100e som kupil z vrakoviska a nastastie to bolo po cerstvom repase

KTS 530 k dispozicii
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...
renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx
.....PASSAT B 5,5 96Kw+cca18Kw,AVF 2002-slusny stav aj vybava...

renault laguna 2,2td min.90kw..;o) palivo "FRITAK" - exx