vyřešeno

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
work.holik
Sběrač informací
Odpovědi: 0

vyřešeno

Příspěvek od work.holik »

zdářec chytré hlavy, mám Passat 1,9TDi/66 a řeším ztrátu výkonu,ale u každého kvaltu jinou- trojka 3200, čtyřka 2800, pětka 2500. MOtor mi krásně táhne, ale jen do té doby, než se dostane do zmiňovaných otáček, pak následuje škubnutí a do většího kopce i padání otáček. Pokud podřadím a naložím mu, sice jede o trochu líp, ale pořád ne na sto procent a zakouří si. Vyměnil jsem váhu vzduchu, vzduchový filtr, pořád stejné, palivový filtr, to mi pomohlo v tom, že mám o dva tisíce otáček víc, než škubne. Na VAG jsem se zatím nedostal, prvně zkouším Vás. Ještě postřeh, nechal jsem měnit rozvody a seřídit čerpadlo, také se nic nezměnilo. Tak prosím pište co mám vyzkoušet. dík.
Naposledy upravil(a) work.holik dne 21 srp 2010, 05:54, celkem upraveno 1 x.
quinn
Přispěvovatel

Příspěvek od quinn »

měl sem s oktávkou 1,9TDi/81kw podobnej problém....a pořád s eto opakovalo, několikrát mi měnili váhu vzduch a vždycky se to trochu zlepšilo a pak zas to samí....nakonec to bylo turbo
Audi a6 c6 3.0TDi Q
work.holik
Sběrač informací

na to mam taky podezreni, ale rad bych mel jistotu, nez se do pustim do vymeny, pac je tam pristup jak k penezum.
quinn
Přispěvovatel

Příspěvek od quinn »

work.holik píše:na to mam taky podezreni, ale rad bych mel jistotu, nez se do pustim do vymeny, pac je tam pristup jak k penezum.
JASNĚ...chtělo by to VAG...
Audi a6 c6 3.0TDi Q
work.holik
Sběrač informací

premluvil jsi me ;)
work.holik
Sběrač informací

tak je po problemu, vswe to bylo zpusobeno podtlakovym ventilem a nekolika prosoupanymi hadickami, turbo jsem taky menil, pac mi v jednom kopecku krasne bouchlo, ale zmena veskera zadna, az to cidlo....
octaviaman
Nováček

Příspěvek od octaviaman »

můžu se tě optat kde se dají sehnat ty hadičky?ty salbší jsemsehnal u nás v diesel centru ale ty silnější nemají ani ve škodovce,mám tam ted náhražku ale turbo reaguje až od 2200ot.díky!
1.9 TDI 81kW SLX 3/00
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“