Tak zbastleny a preplacany auto od Audi jsem dlouho nevidel. Rikal jsem si, ze tohle potkava vetsinou stare Skodovky, sOpely a jinou pakaz ale zjevne ne
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)
Panebože tolik ujetých lidí, co člověk potká se nevidí..Lidský vkus je člověku dán , ale je to i prostředím , ve kterém se jako dítě nacházel..Já jsem co se týče uměleckého ztvárnění buran a docela vážně si myslím, že některé výtvory známých umělců jsou udělány takhle schválně a dělají si z nás prdel...Ale tohle je už za hranicí chápání...
Tak pokud je dan prostredim, pak tvurce tohoto "zkrasleni" je potomkem nejake slapky, ktera se vyzivala v imitaci kuze kockovitych selem ... ale celkem by to i sedelo, drive to bylo hodne v mode
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)