Fiat Pálio 1.2 8V

Alfa Romeo, Fiat, Lancia...

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
pavel2727
Sběrač informací
Odpovědi: 0

Fiat Pálio 1.2 8V

Příspěvek od pavel2727 »

pálio 1.2 8V kod motoru 178B 5.000
Pročítal jsem tohle forum a nikde jsem nenašel stejný problém. Motor za studena jede normálně, pěkně. Po zahřítí motor začne vynechávat a tak, že z normálních volnoběžných otáček spadnou tak na 300 motor se začne šíleně třepat.
Po asi pěti nízkých otáčkách se zase spamatuje a jede chvilku normálně, to se děje pořád dokola.
Vyměněny nové: svíčky, kabely. Pak jsem postavil stejné auto pojízdné plně funkční a přehazoval jsem věci.
Klapka i s nastavovačem, zapal cívky, vstřiky, snímač podtlaku, snímač otáček, znovu ještě svíčky a kabely. -žádná změna-
Vždy jsem resetoval ř.j. žádná chyba.
Při těch 300 ot jsem zkoušel odpojovat vstřikovače a při odpojení třetího se motor uklidní a jede na 3 klidně.
Hlava dolů udělat ventily: To jsem udělal jemné podpálení tam bylo. Složené -žádná změna-
Miki2t
Přispěvovatel

Příspěvek od Miki2t »

kolik ukazuje teplotu ?
jericho-3
Aktivista

Příspěvek od jericho-3 »

Tohle je čtyřbodovka, která vypadá jako by to někdo dělal doma....Já měl stejný případ, auto bylo napojeno, vše udajně O.k. , tak mi to přivezli ať s tím něco udělám...Tak jsem začal sundavat sání, že si motor přisává, volnoběh si dělal, co chce...Když jsem to sundal, přeměřil jsem snímač teploty pro ŘJ a hle, byl přerušený...A pozor, je zelený, museli jej speciálně objednat...Problém byl vyřešen, ale nechápu, že to nezaznamenala mašina...Spíš si myslím, že se na to mecháno vyprdnul, protože je snímač hrozně nepřístupný.... :)
nepropadat panice...
Odpovědět

Zpět na „Italské vozy“