pálio 1.2 8V kod motoru 178B 5.000
Pročítal jsem tohle forum a nikde jsem nenašel stejný problém. Motor za studena jede normálně, pěkně. Po zahřítí motor začne vynechávat a tak, že z normálních volnoběžných otáček spadnou tak na 300 motor se začne šíleně třepat.
Po asi pěti nízkých otáčkách se zase spamatuje a jede chvilku normálně, to se děje pořád dokola.
Vyměněny nové: svíčky, kabely. Pak jsem postavil stejné auto pojízdné plně funkční a přehazoval jsem věci.
Klapka i s nastavovačem, zapal cívky, vstřiky, snímač podtlaku, snímač otáček, znovu ještě svíčky a kabely. -žádná změna-
Vždy jsem resetoval ř.j. žádná chyba.
Při těch 300 ot jsem zkoušel odpojovat vstřikovače a při odpojení třetího se motor uklidní a jede na 3 klidně.
Hlava dolů udělat ventily: To jsem udělal jemné podpálení tam bylo. Složené -žádná změna-
Fiat Pálio 1.2 8V
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tohle je čtyřbodovka, která vypadá jako by to někdo dělal doma....Já měl stejný případ, auto bylo napojeno, vše udajně O.k. , tak mi to přivezli ať s tím něco udělám...Tak jsem začal sundavat sání, že si motor přisává, volnoběh si dělal, co chce...Když jsem to sundal, přeměřil jsem snímač teploty pro ŘJ a hle, byl přerušený...A pozor, je zelený, museli jej speciálně objednat...Problém byl vyřešen, ale nechápu, že to nezaznamenala mašina...Spíš si myslím, že se na to mecháno vyprdnul, protože je snímač hrozně nepřístupný.... 
nepropadat panice...