Snímač příčného zrychlení
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Snímač příčného zrychlení
Zdravím příznivce TDI!kamarád mi vás poradil jako nej odborníky tak se chci zeptat kde je snímač příčného zrychlení pořád mi svítí kontrolka ESP a na vagu mi to hlasí chybu 01423 a eventuelně jestli ji někdo má a prodá děkuju 

- Radek
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Snímač příčného zrychlení
Musiš fakt čislo a kde je ti řeknu až napišeš na jakem autě?Radekmireks.ul píše:Zdravím příznivce TDI!kamarád mi vás poradil jako nej odborníky tak se chci zeptat kde je snímač příčného zrychlení pořád mi svítí kontrolka ESP a na vagu mi to hlasí chybu 01423 a eventuelně jestli ji někdo má a prodá děkuju
Tiež mám ten istý problém.Golf 1,6 SR 74kW r.v.11/99.Na Vagu chyba 1423-snímač priečneho zrýchlenia G200.Príčina:prerušené alebo zkrat na plus/kostru.V servise odporúčajú výmenu komplet cca 10.000 sk.Ale ako som tu už čítal pravdepodobne budem musieť ten snímač vybrať a preletovať spoje v ňom ak nechcem vycálovať tolko peňazí za výmenu.Dúfam ,že to pomože.Sú tam dva snímače:priečneho a pozdĺžneho zrýchlenia asi do r.v.2001.Potom tam dávajú kombinovaný.Tieto staré čo sú jednotlivo sa často kazia.tak mi potom napíš ako si to vyriešil.
mam presne ten isty problem v Seate Leon 2000 TDImajo8229 píše:Tiež mám ten istý problém.Golf 1,6 SR 74kW r.v.11/99.Na Vagu chyba 1423-snímač priečneho zrýchlenia G200.Príčina:prerušené alebo zkrat na plus/kostru.V servise odporúčajú výmenu komplet cca 10.000 sk.Ale ako som tu už čítal pravdepodobne budem musieť ten snímač vybrať a preletovať spoje v ňom ak nechcem vycálovať tolko peňazí za výmenu.Dúfam ,že to pomože.Sú tam dva snímače:priečneho a pozdĺžneho zrýchlenia asi do r.v.2001.Potom tam dávajú kombinovaný.Tieto staré čo sú jednotlivo sa často kazia.tak mi potom napíš ako si to vyriešil.
kde je tam ten snimac priecneho zrychlenia ?
uz si to pajkoval, a aky je vysledok?