pada nafta peugeot 307 hdi
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pada nafta peugeot 307 hdi
ahojte je tu nejaky odbornik co by mi rekl co se stane kdyz dam do peugeot 307 2.0hdi 66kw podavaci cerpadlo do nadrze ted je tam jen plovak,ale kabely sou natazene i pro cerpadlo z vyroby,jde o to ze mi pada nafta vymenil sem kde co a cerpadlo fakt se vstrikama menit zatim nehodlam tak bych to chtel vyresit timhle muzu tim nejak znicit comon rail?diky za odpoved
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
mam filtr a ma 3 vyvody takze na 3 je na prepad tak kdyz napichnu na rozbocku na zpatecku do nadrze pres nejaky T tak prebytek nafty se z filtru vrati hned do nadrze akorat nevim jesi cerpadlo prezije kdyz povali furt nevim jesi by po natlakovani nemelo vypnout coz se nestane pokud tece treba vstrik tak to povali furt dokola sem s toho auta jelen
OCTAVIA 2 TDI 77KW 320Tis km najeto a spojka se ozyva o vymenu jinak jede kraaaaasne
2.0hdi 66kw som zatial bez podavacieho cerpadla nemal.....ale vsetko je mozne no neviem ako je to tam vyriesene.... 1.6 je bez kazdy..
Otacky startra zistit diag , ked su pod 200 tak to natlaci na liste ,tak po 5 otoceniach kluky.Mal by tocit 250-320 a po 2 otackach je tlak 300.
Otacky startra zistit diag , ked su pod 200 tak to natlaci na liste ,tak po 5 otoceniach kluky.Mal by tocit 250-320 a po 2 otackach je tlak 300.
Peugeot Partner HDi 10/2001 , ABS,KLIMA,TEMP,PP
tak sem vymenil balonek,kupodivu od vysokotlakeho cerpadla nafta k filtru drzi az k balonku kde je zpetny ventil odtud uz nafta spadla do nadrze auto odstaveno 48h,cerne trubky vymene za pruhledne hadice na naftu tak kde je chyba v potrubi??