Syncro
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Re: Syncro
a ten zvuk ide zozadu?cudla1986 píše:Nazdar lidi mám Wv Transportér T4 syncro a v rejdu se šaruje jako prase a rovně jde krásně volně mohla by to dělat ta spojka co je u zadního diferáku.Předem děkuji za radu.
BMW 330 ix
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
System je to pekelný. Ta viskospojka bude pořád přenášet nějaký kroutící moment, jinak by "spínala" s velkou prodlevou. Navíc to bude mít najeto hafo km, takže to medium uvnitř bude pěkně přepálené. Takže budeš mít stálý náhon tak 80% předek 20% zadek. Přičti si ještě nějaké to tření v zadním diferenciálu a pak se div, že ti to tlačí přední kola do smyku.cudla1986 píše:jo a taky jsem to měl na brdových valcích a když jsem tam měl přední nápravu a roztočilo se to tak mi zadí naprava začala hrabat.Jinka čudlík jestli tam je to nevím ale k diferáku si myslím že žádné kabely nevedou.Hlavě mě zaráží to šarování v rejdu.
Škoda Fabia SDI - Žihadlo Edition
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
Škoda Superb II 1.8 TSI DSG-7
SuperVAG Comfort VW/PSA 2017
BMW DIS/GT1 v57 /ISTA D
-
- Aktivista
to musi zadek hrabat to je taky v poradku, jinak by to nemelo funkci 4kolky prece. Ted jde o to jestli nejakej kutil nespojil viskozku natvrdo a nebo jestli nedoslo k nejake destrukci a neni natvrdo. Na difecu zezadu je elektropneumatickej ventil na ovladani volnobezky a zvrchu na diferencialu by bylo podtlakovy ovladani uzaverky dif. pokud je jim auto vybaveno. nech zrepasovat viskozku a hned uvidis jestli se to zlepsi nebo ne.
G2,r88,mTDI,4x4,přev.ASD,ABS/EDS,Digifiz,klima, moped Honda VTR
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km
A4,r99, 2,5TDI, AFB, 670t.km