kdy se mnění olej?

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
karasek
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

kdy se mnění olej?

Příspěvek od karasek »

mám passata b5 a myslel jsem ze napis servis oil, sezobrazuje po 15 tis.tak jsem ted najel 120 000Km a nic se nezobrazilo čím to je?
Stoupa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stoupa »

hmm nepíšeš jestli jsi najel 120tis. celých a od začátku se ti servis neobjevil? Jinak se zobrazení servis oil a insp zobrazují podle typu motoru a podle intervalu - určen výrobcem, může být standartní - QG0, prodloužený (WIV) - QG1 - ujetá vzdálenost se počítá ze zátěže a provozních podmínek , nebo prodloužený s pevnými hranicemi výměny QG2 ;)
Učený z nebe nespad
Matrix
Aktivista

Příspěvek od Matrix »

Nenajel jsi na jeden olej doufám 120.000 km :) no zalezi co si VAGem nastavis za interval, a taky jestli máš proměnné intervaly anebo pevné. Nevim jaká se dá nastavit horní hranice VAGem, ale každopádně pro pevný servisní interval by mělo být nastaveno 10 - 15.000 km, takže pokud před tebou měl to auto někdo s VAGem, je možné že si ten interval prodloužil.

P.S. - než jsem to stihnul napsat, tak už koukám někdo odpověděl :)
Volkswagen Golf Plus, MR12, 2.0 TDI - 103 kW, CFHC, 230.000 km
Stoupa
Přispěvovatel

Příspěvek od Stoupa »

;) ;) ;) to je v pohodě, hlavně že je to stejná odpověd ;) ;) ;)
Učený z nebe nespad
karasek
Přispěvovatel

Příspěvek od karasek »

ne nenajel jsem 120 000 na jeden olej,před tim se mi to zobrazovalo po 15 tis,vždycky mi to borec po vymněně vymazal tak se ho zeptám jestli tam něco nenastavoval,snad bude vjedět,dík za odpovědi
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“