BMW e36 325 TDS

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Andysek
Nováček
Odpovědi: 0

BMW e36 325 TDS

Příspěvek od Andysek »

Zdravím,prosím o radu nebo tip na tenhle problém....
U mého TDSka se mi zasekává plyn nebo spíš to vypadá jak kdyby se sekal ale je rizen el. takze se sekat moc asi nemuze...POkud jedu např.na 5 stupen a pustím plyn žádná reakce auto jede dál a nekdy i zrychluje..POkud auto rozjedu a vyřadím(necham jet na neutral) a rychle zatočím doprava nebo doleva vylítnou mi otačky až k 5 tisícům newí nekdo co by to mohlo být?? Předem děkují
Míšánek
Přispěvovatel

Příspěvek od Míšánek »

:o no ty voe, celkem nebezpečná závada :D Co olej? Nemizí ti náhodou nějakým velikým tempem? Jeslti ne, tak bych to tipoval na několikrát zmiňovanou řídící hlavu čerpadla
Andysek
Nováček

Příspěvek od Andysek »

Olej mi nemizí,ja to řešil s kulkama i na bmw foru a ti si mysli že zase něco se snímačem otáček protože na 1,2,a 3 stupen to třeba nedělá tak newím :-(((
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

a co diagnostika?
Andysek
Nováček

Příspěvek od Andysek »

NA diagnostiku se chystám teď ve čtvrtek sem zvědaví jestli vůbec něco ukáže :-(
Andysek
Nováček

Příspěvek od Andysek »

Tak pánové dneska jak jsem s tim jel tak sem za jízdy skoumal ten plynovej pedál a přišel jsem na jednu věc pokud přidám a jedu a držím ten plyn dá se říct na takovém mrtvém bodu (90km/h) tak auto drží pořád stejnou rychlost al ejak plyn pustím tak začne zrychlovat a pokud plyn sešlápnu a zase ho skusím a podaří se mi ho chytit v té mrtvé poloze tak auto zase bude držet stejnou rychlost...tak to vypadá na ten potenciometr co myslíte??
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..jasne že je to ten poták čo ine by to bolo,kus novy alebo zožen na vrakači,resp. až je rozoberatelný tak vyčistiť a prestriekať kontoxom
Alfa Romeo 156 sw 2,4 JTD 110kw@ 142,3kw

Obrázek
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

bjukemen píše:..jasne že je to ten poták čo ine by to bolo,kus novy alebo zožen na vrakači,resp. až je rozoberatelný tak vyčistiť a prestriekať kontoxom
jak to mužeš střelit takhle od boku kdyby to alespoň měřil multimetrem nebo diag ale tohle je loterie
viktorddd
Přispěvovatel

Příspěvek od viktorddd »

vyzerá to na ten potenciometer pedálu ale keď je s ním problém tak to bude zapísané v pamäti závad, a diagnostika to vypíše
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

geo píše:
bjukemen píše:..jasne že je to ten poták čo ine by to bolo,kus novy alebo zožen na vrakači,resp. až je rozoberatelný tak vyčistiť a prestriekať kontoxom
jak to mužeš střelit takhle od boku kdyby to alespoň měřil multimetrem nebo diag ale tohle je loterie

.od boku nestrielam ale chytré reči mu to neopravia už dávno by som ho vybral a premeral,vyčistil atd. na škodu to nieje nikdy

Obrázek
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

bjukemen píše:
geo píše:

.od boku nestrielam ale chytré reči mu to neopravia už dávno by som ho vybral a premeral,vyčistil atd. na škodu to nieje nikdy
Chytrý řeči to nejsou kdyby to dal na diag jak jsem mu psal nebo to změřil což asi neumí jinak by se asi zde neptal klidně si to muže vyměnit jen tak aspon pak bude mít jeden do foroty když to tím nebude.
bjukemen
Aktivista

Příspěvek od bjukemen »

..tak nech dalej čaka mne je to jedno i tak,na diag ano mal ist ale na origo bo Texa píše blbosti

Obrázek
Andysek
Nováček

Příspěvek od Andysek »

Ták a je to vyřešenéé....!!Jedinné co stačilo bylo zprovodit ze světe ASC
Dessirer
Nováček

Příspěvek od Dessirer »

a teraz co dalej ? budes behat bez asc ?? inac to som ja ten z bmw klubu co mam ten isty problem :D
Andysek
Nováček

Příspěvek od Andysek »

Nene do tedka jsem behal bez asc stejne je to system takovy o nicem zjistil jsem ze ten problem byl ve snimaci ABS pac ten je spojen s protiprokluzem. Takze stací zjistit kterej a vymenit. Já na to kaslal ja to dycky po nastartovani vypnul a hotovo. :D :D :D
Odpovědět

Zpět na „Opel“