Denní svícení OII Ostrava

Pro zákazníky, kteří hledají dobrý servis. Pište sem poptávku, někdo se Vám snad z Vašeo okolí ozve

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Peeter46
Nováček
Odpovědi: 0

Denní svícení OII Ostrava

Příspěvek od Peeter46 »

Zdravím, hledám někoho z okolí Ostravy, kdo by mi naprogramoval denní svícení mlhovýmí světly na Octavii II 2005. Najde se někdo?Díky
Wolf
Sběrač informací

Příspěvek od Wolf »

Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit, některé dvojkové octavie mají zvláštní žárovky pro denní svícení hned vedle mlhovek, takže pokud vídáváš na cestách tyhle auta se svítícími pouze mlhovkami, nejsou to mlhovky. No a pak jsou ti, co jezdí se zapnutými obrysovkami+mlhami a ti nás oslňují a porušují pravidla... :)
U mlhovek je dostupná funkce, že ti budou svítit, když ti odejde žárovka na některém z potkávacích světel, ať do nejbližšího servisu nejedeš potmě 8)
Já bych volil funkci samočinného rozsvěcení potkávacích světel po nastartování, lze nastavit i kolika procenty své normální svítivosti budou ve dne svítit... Nebo potom, dají se koupit přímo mřížky do nárazníku se zabudovanými LED...
Jinak jsem z okolí Ovy ;)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Wolf píše:Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit, některé dvojkové octavie mají zvláštní žárovky pro denní svícení hned vedle mlhovek, takže pokud vídáváš na cestách tyhle auta se svítícími pouze mlhovkami, nejsou to mlhovky. No a pak jsou ti, co jezdí se zapnutými obrysovkami+mlhami a ti nás oslňují a porušují pravidla... :)
U mlhovek je dostupná funkce, že ti budou svítit, když ti odejde žárovka na některém z potkávacích světel, ať do nejbližšího servisu nejedeš potmě 8)
Já bych volil funkci samočinného rozsvěcení potkávacích světel po nastartování, lze nastavit i kolika procenty své normální svítivosti budou ve dne svítit... Nebo potom, dají se koupit přímo mřížky do nárazníku se zabudovanými LED...
Jinak jsem z okolí Ovy ;)
to vis ze to jde ;) a muzes si dokonce nastavit svitivost jak potrebujes
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Wolf
Sběrač informací

Příspěvek od Wolf »

Fulltank píše:
Wolf píše:Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit.
Beru zpět a děkuji za novou informaci ;)
Fulltank
Aktivista

Příspěvek od Fulltank »

Wolf píše:
Fulltank píše:
Wolf píše:Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit.
Beru zpět a děkuji za novou informaci ;)
da se toho nastavit mraky :) koukni treba zde

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
Odpovědět

Zpět na „Poptávka - hledám servis/zaměstnance“