Denní svícení OII Ostrava
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Denní svícení OII Ostrava
Zdravím, hledám někoho z okolí Ostravy, kdo by mi naprogramoval denní svícení mlhovýmí světly na Octavii II 2005. Najde se někdo?Díky
Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit, některé dvojkové octavie mají zvláštní žárovky pro denní svícení hned vedle mlhovek, takže pokud vídáváš na cestách tyhle auta se svítícími pouze mlhovkami, nejsou to mlhovky. No a pak jsou ti, co jezdí se zapnutými obrysovkami+mlhami a ti nás oslňují a porušují pravidla...
U mlhovek je dostupná funkce, že ti budou svítit, když ti odejde žárovka na některém z potkávacích světel, ať do nejbližšího servisu nejedeš potmě
Já bych volil funkci samočinného rozsvěcení potkávacích světel po nastartování, lze nastavit i kolika procenty své normální svítivosti budou ve dne svítit... Nebo potom, dají se koupit přímo mřížky do nárazníku se zabudovanými LED...
Jinak jsem z okolí Ovy

U mlhovek je dostupná funkce, že ti budou svítit, když ti odejde žárovka na některém z potkávacích světel, ať do nejbližšího servisu nejedeš potmě

Já bych volil funkci samočinného rozsvěcení potkávacích světel po nastartování, lze nastavit i kolika procenty své normální svítivosti budou ve dne svítit... Nebo potom, dají se koupit přímo mřížky do nárazníku se zabudovanými LED...
Jinak jsem z okolí Ovy

to vis ze to jdeWolf píše:Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit, některé dvojkové octavie mají zvláštní žárovky pro denní svícení hned vedle mlhovek, takže pokud vídáváš na cestách tyhle auta se svítícími pouze mlhovkami, nejsou to mlhovky. No a pak jsou ti, co jezdí se zapnutými obrysovkami+mlhami a ti nás oslňují a porušují pravidla...![]()
U mlhovek je dostupná funkce, že ti budou svítit, když ti odejde žárovka na některém z potkávacích světel, ať do nejbližšího servisu nejedeš potmě![]()
Jinak jsem z okolí Ovy

O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika
da se toho nastavit mrakyWolf píše:Beru zpět a děkuji za novou informaciFulltank píše:to vis ze to jdeWolf píše:Nejsem si úplně jistý, ale myslím, že tahle funkce mlhovek nejde nastavit.a muzes si dokonce nastavit svitivost jak potrebujes

http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=64
O2 BLS - dpf off, egr pipe KIT by Cin, turbo STG190, PP1043, organika