Nevíte kde se dají v dnešní době koupit trysky(jen trysky ne včetně držáku)?
Potřebuju na svojeho Peugoeta 309, 1.8D, typ motoru 161A, trysky tam jsou Bosch 643, KCA 17S42, pracovní tlak 130bar, nechce se mi dávat nějakých 1 800Kč za repasovanou, plus starou vracet, zalapuju si to sám a odzkouším taky
Kde koupit trysky (Peugoet 309)
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
Myslíš repasovaný vstřikovač..za 1800 kč. Repasovaná tryska je asi nedorozumění , co na tom chceš lapovat..? Mám za to/je třeba se informovat/, že je vyrábí u nás Motorpal Jihlava..Neměl jsem s tím problém, udal jsem číslo a dovezli mi je, cena okolo 350 kč..Hlavně ne nějakou exotiku.. 

nepropadat panice...
-
- Nováček
No nový trysky je asi blbost lapovat, ale třeba jetý, když mě na Piánu špatně těsnili, tak jsem zalapoval a chodili jak za mlada.
Ano těch 1800Kč je samozřejmě na celej vsřikovač.
Co se týče té exotiku, tak na mé auto nějaký starline nesmí a 309 tuplem ne, s tou jsem tak neskutečně spokojen, navíc i kdybych chtl, tak jsem viděl zatím jen komplet vstřiky Bosch
Dík za tu Jihlavu, zkusím
Ano těch 1800Kč je samozřejmě na celej vsřikovač.
Co se týče té exotiku, tak na mé auto nějaký starline nesmí a 309 tuplem ne, s tou jsem tak neskutečně spokojen, navíc i kdybych chtl, tak jsem viděl zatím jen komplet vstřiky Bosch
Dík za tu Jihlavu, zkusím
P 205 a 309 je dosud nepřekonán v přidané hodnotě...Za určitý peníz určitý užitek..Dnes má každý majitel auta moderní doby/hlavně ti, co si je dopravují sami/ plnou garáž náhradních dílů, buď vyndaných nebo připravených na montáž. U P 309 diesel stačili jen klíče a sem tam zajet k pumpě... 

nepropadat panice...
http://www.autohulda.cz/products/bosch- ... bce-bosch/
zavolej mu nám sháněl i na cr vstrikovač díl a nebyl problém
zavolej mu nám sháněl i na cr vstrikovač díl a nebyl problém