Vibrace při vysoké rychlosti...

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Miller
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Vibrace při vysoké rychlosti...

Příspěvek od Miller »

Zdravím chtěl bych poradit čím by to mohlo být popřípadě co mám vše vyměnit. Vlastním Fabii 1.9 TDI ATD 74 KW v combiku a při vyšších rychlostech cca nad 140 se celé auto jakoby chvěje, vyměnil jsme komplet brzdy a taky čepy na ramenech(po tomto zásahu se auto hodně uklidnilo, ale stále to není ono) kamarád co mi dělal převodovku říkal, že mám v prdeli silentblok co vypadá jako kost, tak nevím jestli to nemůže být tím. Nenapadá Vás co ještě vyměnit? (tyčky stabilizátorů? všechny silentbloky? Zimáky mám vyvážené. Děkuji moc za rdy...Ještě dodám, že auto má najeto 160 tis km a pochybuji, že na nápravě někdo něco měnil...
janeksdi
Přispěvovatel

Příspěvek od janeksdi »

Píšeš celé auto? Nu vyvážené kola být mohou ,otázkou je jak chodí, jinak vibrace způsobuje krom kol ,vůle takže čepy,silenbloky, homoklouby) možná i dvouhmota...
Miller
Přispěvovatel

Příspěvek od Miller »

janeksdi píše:Píšeš celé auto? Nu vyvážené kola být mohou ,otázkou je jak chodí, jinak vibrace způsobuje krom kol ,vůle takže čepy,silenbloky, homoklouby) možná i dvouhmota...
Já bych řekl, že ten můj motor nemá dvouhmotný setrvačník, ale jedno.. ne?
nebulus
Přispěvovatel

Příspěvek od nebulus »

Pokiaľ sa chveje iba pod plynom, tak tom môže byť vnútorný kľb na poloose. Ja som to riešil teraz.
Miller
Přispěvovatel

Příspěvek od Miller »

nebulus píše:Pokiaľ sa chveje iba pod plynom, tak tom môže byť vnútorný kľb na poloose. Ja som to riešil teraz.
ano děje se to pod plynem...Takže je to vnitřní kloub na poloose?
nebulus
Přispěvovatel

Příspěvek od nebulus »

Ešte by to mohol byť silentblok motora, alebo prevodovky.
sparco gti
Přispěvovatel

Příspěvek od sparco gti »

jj asi vnutorne klby
vl@do
Přispěvovatel

Příspěvek od vl@do »

tiez si myslim ze to mozu byt vnutorne homokineticke klby - mal som podobny problem ale vybrovalo mi auto zas pri nizskych otackach a po vymene ok
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“