usb endoskop, videoskop

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
dav55
Aktivista
Odpovědi: 0

usb endoskop, videoskop

Příspěvek od dav55 »

Cau kluci, nemate nekdo zkusenosti s usb videoskopy, ktere se daji ruzne koupit cca do 2000 tis. co jsem nasel, tak na ceskych strankach prumer kamery cca 10MM, na nemeckych 5,5MM. jen se mi nezdaji nektere, ze tela jsou strasne dlouhe a nevim kam se stim dostanu. Treba prez ventilove sedlo do valce. Nikdy jsem stim zatim nedelal tak bych potreboval nejake tipy. nepotrebuju profi masinu. dik
VPetr
Přispěvovatel

Příspěvek od VPetr »

Ahoj mam odzkousenou z conrada ..Voltcraft bs15...cena kolem 1tis....je to dobre tak na studovani prdeli....Ma to prisviceni a 5xpriblizeni...jenze ono by to chtelo spise oddaleni...ma to hrozne tuhej krk takze nejake cumeni do prevodovky napr.pres cidlo ee....Jinak samozrejme pokud chces sledovat co se deje v motoru za jizdy ci nevidis nejaky ventil ze zadu motoru,na to je to dobre...Doporucuji si priplatit.
dav55
Aktivista

Příspěvek od dav55 »

Dik za info, momentalne si nemohu dovolit priplatit a dalsi vec je, ze to moc casto nepotrebuji. jestli mohu poprosit, kolik udava vyrobce minimalni vzdalenost zaostreni, protoze na netu je to ruzne, pricemz vyrobky se zdaji byt stejne.
automeda
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od automeda »

Měl a mám jich několik .. a zatím nej je pro mne GV MP55709 ,5,5 mm,ostrost,zrcátka.
Nejlepší auto je žádné auto !
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“