Opravna vstriku

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Jarous01
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Opravna vstriku

Příspěvek od Jarous01 »

Zdravim chlapi,chteli by jsme investovat do noveho servisu a udelat skusebnu a opravnu vstrikovacu.Poradite mi nejaky info o firmach co prodavaji vybaveni na opravnu.?Je to draha investice,tak se chci zeptat jestli by byla nejak spoluprace s vami co jete tu na Foru a mate servisy.Teda pokud se opavna bude realizovat.Diky za info
mickeyA6
Sběrač informací
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mickeyA6 »

Já bych vám mohl ty vstřiky v Praze od lidí vyzvedávat a vydavat . Pokud by jste měli konkurence schopny ceny a časy . Mám to na hlavní v Praze na Kutnou Horu . Dobře se to hledá . Mám problém ted s PD vstřikama a všichní tak nějak mlžej kam se to vlastně posilá . Tak mě to téma zajimá .
mickey
Dukes
Site Admin

Příspěvek od Dukes »

mickeyA6 píše:Já bych vám mohl ty vstřiky v Praze od lidí vyzvedávat a vydavat . Pokud by jste měli konkurence schopny ceny a časy . Mám to na hlavní v Praze na Kutnou Horu . Dobře se to hledá . Mám problém ted s PD vstřikama a všichní tak nějak mlžej kam se to vlastně posilá . Tak mě to téma zajimá .
Všichni to posílají do DIESELPOWER. :)
Obrázek
picus16
Přispěvovatel

Příspěvek od picus16 »

mickeyA6 píše:Já bych vám mohl ty vstřiky v Praze od lidí vyzvedávat a vydavat . Pokud by jste měli konkurence schopny ceny a časy . Mám to na hlavní v Praze na Kutnou Horu . Dobře se to hledá . Mám problém ted s PD vstřikama a všichní tak nějak mlžej kam se to vlastně posilá . Tak mě to téma zajimá .
hádej co je to na tom barevným obrázku úplně nahoře :-)
http://dieselpower.cz/forum/index.php
picus jako Píčus
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“