Opravna vstriku
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Opravna vstriku
Zdravim chlapi,chteli by jsme investovat do noveho servisu a udelat skusebnu a opravnu vstrikovacu.Poradite mi nejaky info o firmach co prodavaji vybaveni na opravnu.?Je to draha investice,tak se chci zeptat jestli by byla nejak spoluprace s vami co jete tu na Foru a mate servisy.Teda pokud se opavna bude realizovat.Diky za info
Všichni to posílají do DIESELPOWER.mickeyA6 píše:Já bych vám mohl ty vstřiky v Praze od lidí vyzvedávat a vydavat . Pokud by jste měli konkurence schopny ceny a časy . Mám to na hlavní v Praze na Kutnou Horu . Dobře se to hledá . Mám problém ted s PD vstřikama a všichní tak nějak mlžej kam se to vlastně posilá . Tak mě to téma zajimá .

-
- Přispěvovatel
Odpovědi: 0
hádej co je to na tom barevným obrázku úplně nahořemickeyA6 píše:Já bych vám mohl ty vstřiky v Praze od lidí vyzvedávat a vydavat . Pokud by jste měli konkurence schopny ceny a časy . Mám to na hlavní v Praze na Kutnou Horu . Dobře se to hledá . Mám problém ted s PD vstřikama a všichní tak nějak mlžej kam se to vlastně posilá . Tak mě to téma zajimá .

http://dieselpower.cz/forum/index.php
picus jako Píčus