Proc to ku*va nejede?
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- 
				peterustinov
- Sběrač informací
Proc to ku*va nejede?
zdar,
vcera jedu po dalnici PV - OL a pri prejezdu z jedne koleje do druhe se i od motoru ozvala rana, rozblikala se cervena kontrolka oleje a pipani, a od motoru slo chrasteni jako by vetrak od chlazeni o neco drhl a ozivalo se pisteni jako kdyz na skodovce prokluzoval klinak. Bylo to u sjezdu na Olsany, takze jsem tech 200m dojel a za sjezdem mi to chciplo uplne. nastartovat znovu neslo, starter jenom cvakal. koukal jsme na spodek a krom dobitych plastu po zime zadne viditelne poskozeni a svete div se, v motoru je oleje presne po rysku. S odtahovakem jsme pak zkouseli pohnout motorem pres zarazenou petku, ale ani se nehnul. Takze ted ceka v plumlovskem Minxu na prohlidku co s tim vlastne je, ale prognozy zkusenych hovori o zadrenem motoru. Nejlevnejsi a nejrychlejsi oprava je asi vymena za novy, ale mam 1,4 TDi a ty pry stoji kolem 50 000.
takze jsem ted na prasky a jestli mi to potvrdi, tak si to pujdu asi hodit
Pokud mate nekdo radu, pripadne jste se s tim uz setkali, napiste mi sem, prosim.
dekuji

vcera jedu po dalnici PV - OL a pri prejezdu z jedne koleje do druhe se i od motoru ozvala rana, rozblikala se cervena kontrolka oleje a pipani, a od motoru slo chrasteni jako by vetrak od chlazeni o neco drhl a ozivalo se pisteni jako kdyz na skodovce prokluzoval klinak. Bylo to u sjezdu na Olsany, takze jsem tech 200m dojel a za sjezdem mi to chciplo uplne. nastartovat znovu neslo, starter jenom cvakal. koukal jsme na spodek a krom dobitych plastu po zime zadne viditelne poskozeni a svete div se, v motoru je oleje presne po rysku. S odtahovakem jsme pak zkouseli pohnout motorem pres zarazenou petku, ale ani se nehnul. Takze ted ceka v plumlovskem Minxu na prohlidku co s tim vlastne je, ale prognozy zkusenych hovori o zadrenem motoru. Nejlevnejsi a nejrychlejsi oprava je asi vymena za novy, ale mam 1,4 TDi a ty pry stoji kolem 50 000.
takze jsem ted na prasky a jestli mi to potvrdi, tak si to pujdu asi hodit
Pokud mate nekdo radu, pripadne jste se s tim uz setkali, napiste mi sem, prosim.
dekuji
- 
				peterustinov
- Sběrač informací
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
- 
				peterustinov
- Sběrač informací
- 
				slovacek.milos
- Aktivista
- 
				peterustinov
- Sběrač informací
To je dobre že ta zmysel pre humor neopúšťa.peterustinov píše:malo jetej, s vysokym vykonem, spotrebou tak litr na sto kilometru a do petistovkyslovacek.milos píše:hned několik jaký chceš
Chcelo by to rozebrat a zistit škodu. možno bude kuslý len jeden píst ale podla teho co popisuješ ti to pravdepodobne prestalo mazat a bude to kusle uplne. Najlepšie riešenie je zohnať asi druhý polomotor cca10tis
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
						- 
				peterustinov
- Sběrač informací
jasne, sranda musi bejt i kdyby na chleba nebyloROMEK píše:To je dobre že ta zmysel pre humor neopúšťa.peterustinov píše:malo jetej, s vysokym vykonem, spotrebou tak litr na sto kilometru a do petistovkyslovacek.milos píše:hned několik jaký chceš
Chcelo by to rozebrat a zistit škodu. možno bude kuslý len jeden píst ale podla teho co popisuješ ti to pravdepodobne prestalo mazat a bude to kusle uplne. Najlepšie riešenie je zohnať asi druhý polomotor cca10tis
ale kde sehnat???
nejde mi do hlavy, proc by to nemazalo, kdyz je oleje dost?
vw polo 1,4 Tdi 2004
						- marena tdi
- Aktivista
- 
				peterustinov
- Sběrač informací
mohlo odejít olejové čerpadlopeterustinov píše:jasne, sranda musi bejt i kdyby na chleba nebyloROMEK píše:To je dobre že ta zmysel pre humor neopúšťa.peterustinov píše: malo jetej, s vysokym vykonem, spotrebou tak litr na sto kilometru a do petistovky
ale kde sehnat???
nejde mi do hlavy, proc by to nemazalo, kdyz je oleje dost?
Honda CR-V, Peugeot Partner,VW Caddy, Škoda 1000MB DELUXE
						- 
				peterustinov
- Sběrač informací
- 
				peterustinov
- Sběrač informací