vw passat 1.9TDI,81KW R.V.1999

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
lubos100
Nováček
Odpovědi: 0

vw passat 1.9TDI,81KW R.V.1999

Příspěvek od lubos100 »

zdarec,chtel jsem se zeptat,mam vw passat 1,9 TDI 81kw rv 1999 a v posledni dobe mam tento problem:start ,rozjezd vsechno je normalni ale jak dosahnu rychlosti 100km/h jako bych dal nohu z pedalu a dale stojim na podlaze a nejede to vic nez tech 100 km/h samozrejme pri patem rychlostnim stupni .zkouseli jsme prohodit vahy z kamosovyho passata stejnyho ale vahama to neni .nekdy ale frcim po dalnici 160 jak nic takze to dela obcas .muze blbnout turbo nebo kde by mohl byt chlapi problem.chci vyzkouset vsechny moznosti driv nez vrazim nejakych 20000kc do noveho turba.dikec za rady. :(
mvolesko
Aktivista

Příspěvek od mvolesko »

tak v první řadě sehnad někoho kdo má VAG a projet to a vidět co to přesně dělá a i kdyby to byla regulace na turbu tak když budeš mít štestí seženeš starší ale dobrý už okolo 2500kč
TDI 4x4 90Hp --> 2++Hp
Obrázek
lubos100
Nováček

Příspěvek od lubos100 »

mvolesko píše:tak v první řadě sehnad někoho kdo má VAG a projet to a vidět co to přesně dělá a i kdyby to byla regulace na turbu tak když budeš mít štestí seženeš starší ale dobrý už okolo 2500kč
super diky moc vyzkousim ten vag a pak kdyz tak zkusim sehnat levne turbo.cau a mej se. :)
Raptor181
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raptor181 »

Podla mna nieje treba cele turbo. Len ta regulacia (membrana) bude asi zadreta.

To je ten isty motor ako je v octavii..

Ale ten VAG je najdolezitejsi. Najprv diagnostika a potom sa moze menit.
Škoda SuperB Combi
-- na úvod řekla "ale já nekouřím" ... a já si v duchu říkal "ale začneš" --
Autodiagnostika, autoelektrika, montáž temp., autoalarmy, parkovacie, central.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“