Jak je to s tónováním předních oken???

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Toledak
Aktivista
Odpovědi: 0

Jak je to s tónováním předních oken???

Příspěvek od Toledak »

Ahoj, dnes policie zastavila mého kamaráda s autem, kde jsou zatmavené boční a zadní okno.Dostal 500,- a řekli že má propustnost 20,8 %, měřili to nějakým přístrojem.A prý originál to lechce zelené má už 70% propustnosti a proto na předních sklech nesmí být žádná fólie.Mám na autě okna pokovená a nechce se mi to měnit za skla čirá, tak jak to tedy je?
Nafta patří do TDi!
jaykay
Aktivista

Re: Jak je to s tónováním předních oken???

Příspěvek od jaykay »

Toledak píše:Ahoj, dnes policie zastavila mého kamaráda s autem, kde jsou zatmavené boční a zadní okno.Dostal 500,- a řekli že má propustnost 20,8 %, měřili to nějakým přístrojem.A prý originál to lechce zelené má už 70% propustnosti a proto na předních sklech nesmí být žádná fólie.Mám na autě okna pokovená a nechce se mi to měnit za skla čirá, tak jak to tedy je?
predni okna jsou uz z fabriky tonovana tak, ze jakakoliv dalsi uprava je nad toleranci
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
geo
Aktivista

Příspěvek od geo »

je to tak jak ti řekli na stk mě známej říkal že jak je sklo ve předu už z výroby lehce zatmavený tak už na něj žádnou folii dát nemůžeš.
Toledak
Aktivista

Příspěvek od Toledak »

geo píše:je to tak jak ti řekli na stk mě známej říkal že jak je sklo ve předu už z výroby lehce zatmavený tak už na něj žádnou folii dát nemůžeš.
Ale každé okno je z továrny už lehce tónované ne?Ale přece ten lehký zelený nádech nedá propustnost 70%, ne?
Nafta patří do TDi!
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

Toledak píše:
geo píše:je to tak jak ti řekli na stk mě známej říkal že jak je sklo ve předu už z výroby lehce zatmavený tak už na něj žádnou folii dát nemůžeš.
Ale každé okno je z továrny už lehce tónované ne?Ale přece ten lehký zelený nádech nedá propustnost 70%, ne?
jo, proste na predni, jestli nechces mit problemy, nesahat
codll
Přispěvovatel

Příspěvek od codll »

nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

codll píše:nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
Jako mi to řekl kámoš z STK takovejch atestů ti dám na okna kolik budeš chtít. Prostě na předním nesmí už nic bejt. Pouze když máš čirý to okno můžeš tam dá folii,ale zas aby byla propustnost 70%.
Jayson
Aktivista

Příspěvek od Jayson »

Osvědčení neosvědčení, atest neatest, na předním skle je folie, tedy odstranitelná vada = strhnout :) ..v horším případě auto nezpůsobilé provozu = odtah :)
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

codll píše:nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
zodpovidat se budes jen a jen ty, az cajti vytahnou merak ;)
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

přední okno lze tonovat jeho minimalní propustnost musí byt 75 procent a přední boční okna minimalní propustnost 70 procent mam taky pokoveny skla s atestem a nikdy sem s tím neměl problem
Tiguan 2 2.0 tdi
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

leguan píše:přední okno lze tonovat jeho minimalní propustnost musí byt 75 procent a přední boční okna minimalní propustnost 70 procent mam taky pokoveny skla s atestem a nikdy sem s tím neměl problem
to zes nemel problem, neznamena, ze ho nebudes mit v budoucnu, driv to cajti nemeli jak zmerit, ted uz jsou vybaveni
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

mužou měřit mam to podle normy tod vše
Tiguan 2 2.0 tdi
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

leguan píše:mužou měřit mam to podle normy tod vše
predni okna jsou uz z tovarny tonovana na povolenou hranici
leguan
Aktivista

Příspěvek od leguan »

nebavim se o tonovaní už tonovanyho předního skla z vyroby ale když je sklo čire tak ho lze tonovat i přední
Tiguan 2 2.0 tdi
jaykay
Aktivista

Příspěvek od jaykay »

leguan píše:nebavim se o tonovaní už tonovanyho předního skla z vyroby ale když je sklo čire tak ho lze tonovat i přední
to jo, ale kdo nema uz z fabriky netonovane predni skla?
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“