Ahoj, dnes policie zastavila mého kamaráda s autem, kde jsou zatmavené boční a zadní okno.Dostal 500,- a řekli že má propustnost 20,8 %, měřili to nějakým přístrojem.A prý originál to lechce zelené má už 70% propustnosti a proto na předních sklech nesmí být žádná fólie.Mám na autě okna pokovená a nechce se mi to měnit za skla čirá, tak jak to tedy je?
Toledak píše:Ahoj, dnes policie zastavila mého kamaráda s autem, kde jsou zatmavené boční a zadní okno.Dostal 500,- a řekli že má propustnost 20,8 %, měřili to nějakým přístrojem.A prý originál to lechce zelené má už 70% propustnosti a proto na předních sklech nesmí být žádná fólie.Mám na autě okna pokovená a nechce se mi to měnit za skla čirá, tak jak to tedy je?
predni okna jsou uz z fabriky tonovana tak, ze jakakoliv dalsi uprava je nad toleranci
VW Touran 2.0TDI BKD Highline chip by dragpower.cz
nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
codll píše:nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
Jako mi to řekl kámoš z STK takovejch atestů ti dám na okna kolik budeš chtít. Prostě na předním nesmí už nic bejt. Pouze když máš čirý to okno můžeš tam dá folii,ale zas aby byla propustnost 70%.
codll píše:nojo ale kdyz k tomu je osvedceni? TAK PRECI BOHUZEL MUSEJI JIT na tu firmu co montaz provedla ma preci osvedceni od statu ze muze provadet tuto cinost a tim padem zodpovida za sve chyby ?
zodpovidat se budes jen a jen ty, az cajti vytahnou merak
přední okno lze tonovat jeho minimalní propustnost musí byt 75 procent a přední boční okna minimalní propustnost 70 procent mam taky pokoveny skla s atestem a nikdy sem s tím neměl problem
leguan píše:přední okno lze tonovat jeho minimalní propustnost musí byt 75 procent a přední boční okna minimalní propustnost 70 procent mam taky pokoveny skla s atestem a nikdy sem s tím neměl problem
to zes nemel problem, neznamena, ze ho nebudes mit v budoucnu, driv to cajti nemeli jak zmerit, ted uz jsou vybaveni