Výběr diagnostiky

diskutujte o diagnostických prostředcích pro různé značky vozidel

Moderátoři: šulda, Moderátoři

juxy
Nováček
Odpovědi: 0

Výběr diagnostiky

Příspěvek od juxy »

Předem se omlouvám, ale zkoušel proscházet témata a nenašel jsem moc konkrétních odpovědí. Můžete mi prosím poradit jakou značku nebo typ univerzální diagnostiky mám pořídit?
Mám představu:
Cena +- 30.tis
Co nejšírší spektrum značek (Hlavně VW, BMW, Toyota, Fiat, PSA)
Komunikace v ČEŠTINĚ
Nevím jestli na PC nebo přístroj do ruky? Ruční přístroj se mi zdá pohodlnější
Funkce základní diagnostiky, reset MIL a kodu i specifických, test akčních členů, zobrazení akt. hodnot.
Funkční i bez aktualizací. Ne aby to po roce řeklo chci aktualizaci nebo nefachám :-)

Zkoušel jsem se dívat sám, ale nevím zda značku Bosch, Texa, atd..

Je to vůbec reálné za tu cenu? Klidně bych zaplatil víc, ale nevím do jaké značky jít.

Děkuji za Vaše názory.
joe
Aktivista

Příspěvek od joe »

jednoznacne Bosch KTS - najlepsi pomer cena/pokrytie/vykon/kvalita.
posli SZ, rad ti nieco ponuknem.
daydirt
Nováček

diagnostika BOSCH

Příspěvek od daydirt »

Dobrý den,
mám dlouholeté zkušenosti s tímto diagnostickým přístrojem a mohu jen doporučit.
Komunikace v češtině, pokrytí 90% trhu s osobními vozidly. 4x ročně aktualizace databanky. Dále vidím neskutečný potenciál v softwaru, který umí diagnostikované chyby dále upřesnit a pomoci při jejich řešení.
Dále software umí schémata rozvodů a mnoho dalších dat.

Mohu i předvést zařízení přímo na autě.
Pokud budete mít dotazy, klidně napište.
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

90% aut na trhu??? u azijskich aut to neni az take jednoznacne tam si s KTS len sem tam skrtnes ;) treba ju doplnit o dalsiu multiznacku
daydirt
Nováček

Příspěvek od daydirt »

stefi píše:90% aut na trhu??? u azijskich aut to neni az take jednoznacne tam si s KTS len sem tam skrtnes ;) treba ju doplnit o dalsiu multiznacku

Záleží na tom, jak moc do hloubky umí danou značku diagnostikovat, ale motor (OBD) umí globálně skoro celý trh. Samozřejmě jsou vyjímky, které se dají odstranit použitím speciálního kabelu.
Rozhodně nechci tvrdit že KTS umí všechno, taková diagnostika neexistuje.
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

tady mas autocom cars, jestli se ti bude libit, tak si pak jen kup kabel a je to.
http://uloz.to/x9mrht8/autocom-cars-cdp ... -part1-rar
http://uloz.to/xjPkyGd/autocom-cars-cdp ... -part2-rar
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
buci4
Přispěvovatel

Příspěvek od buci4 »

Nazdarek,aky kabel potrebujem na ten "autocom cd pro" aby mi to šlo?
romanespana
Aktivista
Odpovědi: 1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od romanespana »

potrebujes toto, v cechach se to prodava taky, nebo naprimo z china, taklhle to vypada: http://www.milanuncios.com/otros-recamb ... 447622.htm
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
dodi911
Aktivista

Příspěvek od dodi911 »

Je to ch... radsej kts za ten peniaz, aelbo launch, ale to je en.
JOKINO1982
Přispěvovatel

Příspěvek od JOKINO1982 »

autoboss v30 cz jazyk
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV
stefi
Přispěvovatel

Příspěvek od stefi »

za tie peniaze co stoji autoboss kupis aj lepsi stroj
Hoyo
Přispěvovatel

Příspěvek od Hoyo »

romanespana píše:tady mas autocom cars, jestli se ti bude libit, tak si pak jen kup kabel a je to.
http://uloz.to/x9mrht8/autocom-cars-cdp ... -part1-rar
http://uloz.to/xjPkyGd/autocom-cars-cdp ... -part2-rar
Nieje sw viazany na konkretny hw?
A ako je to update?
Podla toho co som videl tak je to verna kopia delphi.A to nieje zla diagnostika.Pokial tam budu updaty tak je to zaujimave a za tie ceny co som videl na ch trhu tak nieje co riesit.
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Update dělat nemůžeš jinak se to blokne prostě máš verzi jakou máš až najdeš nějakou novější tak ji tam dáš mám to dlouho a není s tím žádný problém,akorát musíš najít spolehlivého výrobce,aby to makalo jak má.Zatím jsem načetl a udělal s tím všechny auta od mazání servisu až pro přispůsobení a nastavení.Většinou teda novější auta jak osobáky tak dodávky sprintera 11,ducato 10,trafica II 11 a tak,ale jdou i starší dokoupíš si redukce na starší auta.Umí to ukládat historii aut.takže si jednoduše otevřeš a načteš.Je to prostě to samí jako delphi,akorát opravdu pozor kde koupit na některejch jdou špatně fordy,pomalu načítají a padá spojení dlouho my trvalo než jsem sehnal někoho komu to maká v pohodě.Jasně není to všemocný,ale za ty peníze mě se to vrátilo tak do měsíce a možná ani ne,stejně když budeš dělat nějakou značku víc tak si pořídíš jejich diagnostiku.
Hoyo
Přispěvovatel

Příspěvek od Hoyo »

alreadys píše:Update dělat nemůžeš jinak se to blokne prostě máš verzi jakou máš až najdeš nějakou novější tak ji tam dáš mám to dlouho a není s tím žádný problém,akorát musíš najít spolehlivého výrobce,aby to makalo jak má.Zatím jsem načetl a udělal s tím všechny auta od mazání servisu až pro přispůsobení a nastavení.Většinou teda novější auta jak osobáky tak dodávky sprintera 11,ducato 10,trafica II 11 a tak,ale jdou i starší dokoupíš si redukce na starší auta.Umí to ukládat historii aut.takže si jednoduše otevřeš a načteš.Je to prostě to samí jako delphi,akorát opravdu pozor kde koupit na některejch jdou špatně fordy,pomalu načítají a padá spojení dlouho my trvalo než jsem sehnal někoho komu to maká v pohodě.Jasně není to všemocný,ale za ty peníze mě se to vrátilo tak do měsíce a možná ani ne,stejně když budeš dělat nějakou značku víc tak si pořídíš jejich diagnostiku.
Takze sw nieje viazany na hw?Lebo na digital caos som cital ohladom updat ze seriove cislo sw musi sediet s cislom ktory je v hw.
Takze ako je to vlastne?Ked si stiahnem nejaku verziu sw tak mozem pouzit akykolvek hw od autokomu?
Trosku ma to zaujima lebo som chcel skusit autocom truck a ponukaju mi ju pouzitu za smiesne peniaze ale este z sw 2010 tak ci budem moct pouzit nejaky novsi sw.
Vdaka za reakcie.
alreadys
Aktivista

Příspěvek od alreadys »

Vázaný to je ale dá se obejít určitě seženeš někoho kdo to umí je toho všude plno,ale hlavně dobře koupit aby šel updat http://www.squidoo.com/autocom-cdp-cars ... -keyupdate
Odpovědět

Zpět na „Autodiagnostika - Software - Elektro svět“