pp2000 - lexia flash jednotky
Moderátoři: šulda, Moderátoři
- mich
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
pp2000 - lexia flash jednotky
Dělal jste někdo přes pp2000 nebo lexia reflash jednotky. Mám xsaru picasso 1,6HDi a i po několika výměnách EGR se neustále zobrazuje chyba EGR (Signál kopírování elektrického ventilu egr. Ventil se zablokoval v zavřené poloze v průběhu načítání.). Tak mě napadlo že bych tam nahrál novou verzi softwaru do jednotky. Ale nikdy jsem to nedělal tak bych byl nerad kdyby mě něco překvapilo. V Lexii je na výběr nahrátí nového software ale nevím když s tím začnu jestli budu muset zadávat kód BSI nebo jenotku nějak přizpůsobovat. Díky za jakékoli zkušenosti.
Land Rover Freelander 2,0TD4 82kw, 2002
Rover 220Sdi 77kw r.v.1998
Peugeot Boxer 2,0 Hdi, 62Kw, 2002
Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen
Bosch KTS - Všechny značky
Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen
Můžeš přehrávat i bez přístupu pokud je dostupná flash součástí instalace už jsem to párkrát dělal motorovky i BSI ,kabel mám origo s chinou bych se možná bál ,přeci jen to tam chvíli leze
U motorovky pin nepotřebuješ ,ale je dobré vědět a umět si poradit i jinak pokud by se něco sesypalo,přeci jen v autorizáku mají díky online daleko větší možnosti 
- mich
- Přispěvovatel
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc za odpověď.pett píše:Můžeš přehrávat i bez přístupu pokud je dostupná flash součástí instalace už jsem to párkrát dělal motorovky i BSI ,kabel mám origo s chinou bych se možná bál ,přeci jen to tam chvíli lezeU motorovky pin nepotřebuješ ,ale je dobré vědět a umět si poradit i jinak pokud by se něco sesypalo,přeci jen v autorizáku mají díky online daleko větší možnosti
Ten update je nejspíš součástí instalace ale dál mě zajímá jestli se potom ještě něco musí udělat jako přizpůsobení jednotky nebo tak. Jinak mám kabel asi china. Každopádně stál 3000Kč a je tam napsané ACTIA PSA XS EVOLUTION made in FRANCE. A i když to bude asi čína tak se zatím nikdy nesekl ani neměl problém s jakýmkoli autem. Prostě maká zatím na 100%. A jak dlouho trvá ten reflash.
A ještě bych chtěl vědět jestli to nejdřív udělá zálohu?
Land Rover Freelander 2,0TD4 82kw, 2002
Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen
Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen