pp2000 - lexia flash jednotky

Citroen, Peugeot, Renault..

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
mich
Přispěvovatel
Odpovědi: 0
Kontaktovat uživatele:

pp2000 - lexia flash jednotky

Příspěvek od mich »

Dělal jste někdo přes pp2000 nebo lexia reflash jednotky. Mám xsaru picasso 1,6HDi a i po několika výměnách EGR se neustále zobrazuje chyba EGR (Signál kopírování elektrického ventilu egr. Ventil se zablokoval v zavřené poloze v průběhu načítání.). Tak mě napadlo že bych tam nahrál novou verzi softwaru do jednotky. Ale nikdy jsem to nedělal tak bych byl nerad kdyby mě něco překvapilo. V Lexii je na výběr nahrátí nového software ale nevím když s tím začnu jestli budu muset zadávat kód BSI nebo jenotku nějak přizpůsobovat. Díky za jakékoli zkušenosti.
Land Rover Freelander 2,0TD4 82kw, 2002
Rover 220Sdi 77kw r.v.1998
Peugeot Boxer 2,0 Hdi, 62Kw, 2002

Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen
Bosch KTS - Všechny značky
HonzaZ
Přispěvovatel

Příspěvek od HonzaZ »

Pokud máš origo dia PP2000 s přístupem na server Peugeotu přes internet, tak můžeš přehrát SW ŘJ, jinak ne.
pett
Nesolidní prodejce
Nesolidní prodejce

Příspěvek od pett »

Můžeš přehrávat i bez přístupu pokud je dostupná flash součástí instalace už jsem to párkrát dělal motorovky i BSI ,kabel mám origo s chinou bych se možná bál ,přeci jen to tam chvíli leze :) U motorovky pin nepotřebuješ ,ale je dobré vědět a umět si poradit i jinak pokud by se něco sesypalo,přeci jen v autorizáku mají díky online daleko větší možnosti ;)
mich
Přispěvovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mich »

pett píše:Můžeš přehrávat i bez přístupu pokud je dostupná flash součástí instalace už jsem to párkrát dělal motorovky i BSI ,kabel mám origo s chinou bych se možná bál ,přeci jen to tam chvíli leze :) U motorovky pin nepotřebuješ ,ale je dobré vědět a umět si poradit i jinak pokud by se něco sesypalo,přeci jen v autorizáku mají díky online daleko větší možnosti ;)
Díky moc za odpověď.

Ten update je nejspíš součástí instalace ale dál mě zajímá jestli se potom ještě něco musí udělat jako přizpůsobení jednotky nebo tak. Jinak mám kabel asi china. Každopádně stál 3000Kč a je tam napsané ACTIA PSA XS EVOLUTION made in FRANCE. A i když to bude asi čína tak se zatím nikdy nesekl ani neměl problém s jakýmkoli autem. Prostě maká zatím na 100%. A jak dlouho trvá ten reflash.
A ještě bych chtěl vědět jestli to nejdřív udělá zálohu?
Land Rover Freelander 2,0TD4 82kw, 2002
Rover 220Sdi 77kw r.v.1998
Peugeot Boxer 2,0 Hdi, 62Kw, 2002

Diagnostika:
Lexia - Peugeot Citroen
Bosch KTS - Všechny značky
pavel9270
Přispěvovatel

Příspěvek od pavel9270 »

Za 3-táci to určite ACTIA origo nie je a na aukre originál nekúpiš. Na zálohu zabudni. Ja mám na takéto veci Galletto a BDM 100. S Lexiou som neflešoval iba cez PP2000.
Odpovědět

Zpět na „Francouzské vozy“