a chtěl bych ho trochu nadopovat.Jen nějak šetrně a spíš mi jde o delší rychlosti a průběh než o samej výkon.Otázka?160tis je asi už dost aby ten motor byl nějak zajetej?dále najezdim cca 100tis ročně a auto chci mít pár let,přijdou probllemy se stárnutim dřív??díky ps:jestli to tady někde je,sorry ,nečet se,musim moc makat abych to splatil
pozvýšení passat 96kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
pozvýšení passat 96kw
ahoj chlapci
stal jsem se majitelem pašíka 96kw,má na servisku cca 160tis
a chtěl bych ho trochu nadopovat.Jen nějak šetrně a spíš mi jde o delší rychlosti a průběh než o samej výkon.Otázka?160tis je asi už dost aby ten motor byl nějak zajetej?dále najezdim cca 100tis ročně a auto chci mít pár let,přijdou probllemy se stárnutim dřív??díky ps:jestli to tady někde je,sorry ,nečet se,musim moc makat abych to splatil
Jen mi není jasnej ten pojem pár let, to myslíš doslova (pár=2)? Protože jinak to asi bude trošku jinak, když beru v potaz kolik to má najeto nyní + 2x100tkm, tak to máš 360tkm, neříkám, že to je už za horizontem, ale vzhledem k tomu jak často s tím autem jezdíš, tak pak už to nebude příliš ekonomické.
To jen že mě to trklo.
To jen že mě to trklo.
KTM 250 SX-F
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
bývalo i 265PS, 471 Nm on 1,9TDI :-/
Kupte si Mercedes, kupte si Audi, stejně všichni skončíte u BMW
Ja bych mel otazku. Proste mi to nejde do hlavy. 100tis rocne = cca 280 kazdy den v roce (bez vyjimek)
a) Kam proboha porad jezdis?
b) Proc si clovek, ktery si muze dovolit projezdit rocne jenom v palivu vic nez 200 000Kc kupuje stary vojety auto?
Dodge Challenger 6.4 V8
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
(Proč 6.4? Protože nedělaj 6.5!)
to celkem i chápu...dokonce bych řekl, že cenová ztráta při koupi nového auta je větší než když si koupíš ojetinu a budeš muset několik věcí vyměnit...pořád to bude mnohem levnější, ale to za předpokladu, že nebudeš jezdit do předražených autorizovaných servisů...
Fabia RS - 274PS, 578N.m. - DIESELPOWER - EX
BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

BMW 335Cd - 368PS, 790Nm - DIESELPOWER - EX
Lexus GS300

ale no-no.... Ja som menil ramená až po 270.000km a to som ešte nemusel a to mam tažši motor ako on a vobec som ho nešetril ...váha píše:min. každej rok měnit ramena
Predtým som mal 1.8T a tam odišli po 130.000km ale podkovičky ,kvoli ktorym to odchadza boli ešte stry typ /male čapy,nie silenbloky/
PREDAJ A SERVIS AUTOMATICKÝCH PREVODOVIEK všetkých výrobcov,opravy RJ prevodoviek,PREDAJ A REPAS VZDUCHOVÝCH VANKÚŠOV AUDI,VW,MERCEDES,mobil 00421 908777779 Ľubo,VW Passat 1,9PD 4x4 190k/380Nm,A6 3,0tdi quattro 350k/760Nm chip a úpravy BH MOTOR
Jj zatim si myslim to samý,ale budu pokukovat po nějakejch akčních nebo předváděcích kouskách,no uvidimJim píše:to celkem i chápu...dokonce bych řekl, že cenová ztráta při koupi nového auta je větší než když si koupíš ojetinu a budeš muset několik věcí vyměnit...pořád to bude mnohem levnější, ale to za předpokladu, že nebudeš jezdit do předražených autorizovaných servisů...
taky mám druhej kus,první byl ok,tenhle je načatej,ale jezdila s tim jenom ženská,tak možná proto,nicméně tolik mi to neserelubomt píše:ale no-no.... Ja som menil ramená až po 270.000km a to som ešte nemusel a to mam tažši motor ako on a vobec som ho nešetril ...váha píše:min. každej rok měnit ramena
Predtým som mal 1.8T a tam odišli po 130.000km ale podkovičky ,kvoli ktorym to odchadza boli ešte stry typ /male čapy,nie silenbloky/