Reaktivace airbagových jednotek
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Reaktivace airbagových jednotek
Má někdo zkušenosti s reaktivácí jednotek na vozech škoda?
Co za soft použít?
Co za soft použít?
Re: Reaktivace airbagových jednotek
o ake jednotky sa jedna , napis cisla RJ ked uz nieco chces....Vraťa píše:Má někdo zkušenosti s reaktivácí jednotek na vozech škoda?
Co za soft použít?

- maniacdewil
- Přispěvovatel
mam otazku na ty co přehravají RJ airbagu.Ve vystřelene jednoce něco chrastí,pry je to jakasi kulička která se při narazu utrhne a tím aktivuje airbagy.Po přehratí softu se jednotka tedy tvaří jako dobra ale už nevystřelí poněvadž mechanismus je v haji.Je to tak? A ještě jedna otazečka ,nedavno se mi stalo,že po vymněně RJ air (pověsil jsem ji jen tak na konektor)a nemohl jsem se spojit s autem s žadnou jednotkou. Po přišroubovaní na spravné místo bylo vše OK.Ma v sobě RJ nějaky snímač polohy nebo se přes šrouby ukostřuje?
CHYTRÝ MUŽ,DAROVANÉ OPICI DO OČÍ NEPLIVE 

maniacdewil píše:mam otazku na ty co přehravají RJ airbagu.Ve vystřelene jednoce něco chrastí,pry je to jakasi kulička která se při narazu utrhne a tím aktivuje airbagy.Po přehratí softu se jednotka tedy tvaří jako dobra ale už nevystřelí poněvadž mechanismus je v haji.Je to tak? A ještě jedna otazečka ,nedavno se mi stalo,že po vymněně RJ air (pověsil jsem ji jen tak na konektor)a nemohl jsem se spojit s autem s žadnou jednotkou. Po přišroubovaní na spravné místo bylo vše OK.Ma v sobě RJ nějaky snímač polohy nebo se přes šrouby ukostřuje?
to co tam chrasti je normalne. je to snimac narazu a chrasti aj na novej jednotke. skus si jednu rozobrat a pochopis ako to funguje
- chiptuning
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
Re: Reaktivace airbagových jednotek
taky muzes pouzit superairbag od carsoftVraťa píše:Má někdo zkušenosti s reaktivácí jednotek na vozech škoda?
Co za soft použít?
-
- Přispěvovatel
Tak mají ho ve více místech
www.motordiag.cz
www.elerte.cz
Najdes ho ruzne.Ale dej si pozor na pouzitelnost u urcitych typu RJ.Měli by to ale vědět ti co to prodavaji. Tihle tomu asi rozumi dobre...otazka je kam to mas bliz
www.motordiag.cz
www.elerte.cz
Najdes ho ruzne.Ale dej si pozor na pouzitelnost u urcitych typu RJ.Měli by to ale vědět ti co to prodavaji. Tihle tomu asi rozumi dobre...otazka je kam to mas bliz