PIN 6H0953257A V68?

VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
FandaTDI
Aktivista
Odpovědi: 0

PIN 6H0953257A V68?

Příspěvek od FandaTDI »

Umí někdo zjistit? (měl by to bejt 8-pinovej Siemens) Díky
pašíkombi AFN B597
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

Nikdo nic? Nejdřív jsem se dočetl, že bude muset box ven, ale údajně by to měl zvládat např. Motordiag imobox1 pin reader (ale někomu ze SAG se stalo, že novější vícepinovej immobox nevyčetl - na stránkách Motordiagu ho doporučujou pro 6-pin jednotky - Felda,ap., ale jestli to zvládá i 8-pin nevim a zkoušet to za dvanáct stovek kvůli jednomu pinu de facto bez jakýkoliv záruky - tim spíš, že nemam kábl od nich - se mi fakt nechce)
nebo i VAGTacho 2.5 by to snad mohl zvládat, ale k tomu zas nemam kábl :( ...
pašíkombi AFN B597
zizuzidan
Aktivista

Příspěvek od zizuzidan »

Vag tachem to nepůjde.Musel bys k tomu mít jeden přizpůsobenej klíč
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

no ten já mám :-) (sice už jen klon, ale normálně funkční) - s nim by to VAGtacho myslíš zvládlo? Nebo ten MPM či jinej soft pro KKL?
pašíkombi AFN B597
JOKINO1982
Přispěvovatel

Příspěvek od JOKINO1982 »

najskvor programatorom vypajkovat eprom vycitat,prelozit kod cez kalkulacku alebo inak
AUTOBOSS V30,LEXIA PP2000,RENAULT CLIP,VAG,OPEL COM,OSCILOSKOP,327 ELM,BDM 100,MPPS,DECODER TMS 374,WILLEM 7,1, DIAGNOSTIKA, SERVIS, PREDAJ NAHRADNYCH DIELOV, AUTOFOLIE,GEOMETRIA PODVOZKOV
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

no do toho pájení se mi moc nechce, na to mam asi i nabídku, ale zrovna levný to neni ... mě by spíš zajímalo to "jinak" ;) - jestli si s tim poradí i něco bez vyndání immoboxu ... :? Možná by to uměl třeba i Supervag, to se chystam ještě zjistit ... jestli jsem správně pochytil, tak je to nějakej algoritmus vázanej na číslo "verze komponentu" (crazy)
pašíkombi AFN B597
FandaTDI
Aktivista

Příspěvek od FandaTDI »

já musim mít vždycky něco extra :roll: ... tak po kabelu údajně asi fakt jako jedna z mála jednotek ne-e, takže se před pájením poohlížim po nový(/starší) jednotce s pinem - nemá někdo? Nebo odkaz, kde za slušnej peníz koupit třeba novou?
pašíkombi AFN B597
Odpovědět

Zpět na „Diagnostika - software/hardware VW group (vag-com, supervag, ...)“