Tdi 96 KW AVF se vstřikama.
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Tdi 96 KW AVF se vstřikama.
motor Tdi pd 96 Kw se vstřikama AVF,,z bouračky,částečně nastrojený. možno i na díly zvlášť.za levno.volat po 16.hod díky 725 100 072
Naposledy upravil(a) Scouty dne 01 dub 2012, 19:10, celkem upraveno 4 x.
Díky bohu že stvořil ropu a nemusim chodit pěšky...
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
-
- Přispěvovatel
mam ho od kluka co měl boru a v ní ASZ a řekl mi že ten motor je ten samej zkoumal sem to ale otypování sem nenašel a dekl rozvodů nemam takže sem předpokládal že je to asz ale je vyndanej z vw passat a do těch se nedávali takže Avf nebo Awx... každopádně pd 96 KW to je. omlouvám se za chybnou informaci..
-
- Přispěvovatel
ASZ a AWX jsou uplne jiny jeden je pricniy a jeden podelnyScouty píše:mam ho od kluka co měl boru a v ní ASZ a řekl mi že ten motor je ten samej zkoumal sem to ale otypování sem nenašel a dekl rozvodů nemam takže sem předpokládal že je to asz ale je vyndanej z vw passat a do těch se nedávali takže Avf nebo Awx... každopádně pd 96 KW to je. omlouvám se za chybnou informaci..
Zata S-line píše:ASZ a AWX jsou uplne jiny jeden je pricniy a jeden podelnyScouty píše:mam ho od kluka co měl boru a v ní ASZ a řekl mi že ten motor je ten samej zkoumal sem to ale otypování sem nenašel a dekl rozvodů nemam takže sem předpokládal že je to asz ale je vyndanej z vw passat a do těch se nedávali takže Avf nebo Awx... každopádně pd 96 KW to je. omlouvám se za chybnou informaci..
no teď už to vím taky..
-
- Přispěvovatel
Frajer te asi dobre podelal co?!Scouty píše:Zata S-line píše:ASZ a AWX jsou uplne jiny jeden je pricniy a jeden podelnyScouty píše:mam ho od kluka co měl boru a v ní ASZ a řekl mi že ten motor je ten samej zkoumal sem to ale otypování sem nenašel a dekl rozvodů nemam takže sem předpokládal že je to asz ale je vyndanej z vw passat a do těch se nedávali takže Avf nebo Awx... každopádně pd 96 KW to je. omlouvám se za chybnou informaci..
no teď už to vím taky..
ne ne dostal se mi do ruky úplně náhodou, sundal jsem z něj jenom turbo pro jiný účely a motor prodávám dál tak jak je;)Zata S-line píše:Frajer te asi dobre podelal co?!Scouty píše:Zata S-line píše: ASZ a AWX jsou uplne jiny jeden je pricniy a jeden podelny
no teď už to vím taky..