Bravuris 2 mam na aute dva kusy 195/65 R15. Dalsie dve mam matador MP44 elite3. Z pohladu hlucnosti a stablity sa mi na bezne pouzivanie zdaju OK. V porovnani s matadorkami su ich vlastnosti viac menej podobne. Akurat mam obavy o ich zivotnost, vlani (prvu sezonu) som ich dal dozadu, opotrebenie po cca. 10000km bolo o poznanie vascie ako pri matadorkach na prednej naprave. Tento rok ich planujem prehodit medzi sebou takze uvidim ako sa popasuju na prednej naprave.
Prepáčte, ospravedlnujem sa viem že H ani V nie je zaťaovy index ale RYCHLOSTNY ..... ešte raz sorry :(
LEN som sa dočital že chalan mal tieto barumy ale že s V a že mu tiez vydrzali malo zato sa pytam, aj ked je to take utiahnute za vlasy kedže ten index V je do 240 km/h ak sa nemylim a H je do 210km/h skor by to malo byt naopak nie ??????? stou vydrzou teda H by malo viacvydržat
bracha ma ty barumy na O1 uz 4 sezony a jeste 4mm mu zbyvaji, takze az tak spatny to asi nebude, rocne najede cca 15 - 17 tisic km, samozrejmne zadny hrabacky a podobny srandy, 75% silnice zbytek dalnice, hlucny nejsou a rozmer jak pises, index H
O1 ASZ - 200 ps 436 Nm SW TDI Fun HW Marena TDI
Jawa 250 - 353 Normandie
Zetor 25A
Perfektne, toto som potreboval počut. dakujem vám pretože konečne som sa dopracoval k nejakému záveru.
Známi mi povedal že určite radšej tie barumky ako matadory ale vyzdvihol aj Continentalky ale ja zas nepotrebujem vela investovat, Tie barum splnaju moju cenovu kategóriu a na moje kratke trasy a tych 15000 KM ročne si myslim že budu úplne dostačujúce pred tym som mal fuldy a tie už nikdy nechcem vidiet
Taky jsem je koupil loni a fakt super i cenově a po sezoně jako nové
Zimní mám continental winter 6.5mm 1.11/11 a k dnešku 4mm jsou dobré ale rychle se opotřebujou.