Infocus píše:čaute chlapi
Za kolik kupujete použitý hydraulický olej?
S tim mi tak někdo může ještě přijít že mi prodá použitou hydrauliku a bude ode mě odcházet se zaseknutou montpákou v palici.
Teď jsem vyjel cca 70litrů namíchanejch půl na půl s MEŘEm a kdybych nebyl přiožralej když jsem ty vstřiky tahal z motoru tak bych dodavatele dojel osobně zabít.
Takže příště tak možná zadarmo a proženu to mým kotlem na vyjeťák, tam to funguje 1A.
Tady po pardubicku se prodává po desetikoruně. Ale musíš na to mít opravdu pečlivě vybíraný auto. 2 podobný (1.8 a 1.9) od pažouta se stejným čerpadlem, jedno to snese a druhý ne.
hranicka píše:Tady po pardubicku se prodává po desetikoruně. Ale musíš na to mít opravdu pečlivě vybíraný auto. 2 podobný (1.8 a 1.9) od pažouta se stejným čerpadlem, jedno to snese a druhý ne.
čerpadlo to sežere jakékoliv ale toho karbonu co zamrdáš motor, otvorové trysky jsou KO po jedné nádrži a čepové trysky musíš čistit vodou a samozřejmě přijdeš o žhaviče u všech motorů
spíš bych přehodil slovo asi na každá, já měl všechny MH ještě modrou, a červenou, jak píše radluk stačí pět litrů do nádrže u sdi a máš spolehlivě zadrbané špičky,
fotky dával marek77,
Infocus píše:čaute chlapi
Za kolik kupujete použitý hydraulický olej?
S tim mi tak někdo může ještě přijít že mi prodá použitou hydrauliku a bude ode mě odcházet se zaseknutou montpákou v palici.
Teď jsem vyjel cca 70litrů namíchanejch půl na půl s MEŘEm a kdybych nebyl přiožralej když jsem ty vstřiky tahal z motoru tak bych dodavatele dojel osobně zabít.
Takže příště tak možná zadarmo a proženu to mým kotlem na vyjeťák, tam to funguje 1A.
Ja ti rikal, ze to je leda do kotle
Btw. stesti pro dodavatele, ze pivsone mas v sobe porad )
Dodge Durango 2005 AWD Limited 5.7i V8 HEMI - 257kW/570Nm - 20L/100km, 0-100 za 7s
Toyota Auris 2015 Hybrid 100kw/electro - 3L/100km, 0-100 za 10,9s
RIP - Opel Omega 2001 3.2i V6 - 160kw/320Nm - 13L/100km, 0-100 za 9s - strom vyhral nad strojem