dodatečná montáž filtru pevných částic
Moderátoři: šulda, Moderátoři
dodatečná montáž filtru pevných částic
Čau chlapi , dnes mě navštívil němec, a že by chtěl namontovat filtr částic do Fábie TDI ,prý to v Německu bude povinné. Nevíte někdo zda je nějak extrémně odborná práce, nebo se to dá zvládnout. Co to všechno obnáší?? Sondoval jsem ve Skodovce ,ale moc mi neporadili
Re: dodatečná montáž filtru pevných částic
dost nerealne. neviem ako by si vymyslel recyklaciu na EDC 15 asi nijak. len edc 16+ ale to je nerealne hned s niekolkych pricin. Takze: fabku spasit k nam na slovensko alebo do ciech/ najlepsie za 2000 eur ked je taka na nic bez filtrapitrisek píše:Čau chlapi , dnes mě navštívil němec, a že by chtěl namontovat filtr částic do Fábie TDI ,prý to v Německu bude povinné. Nevíte někdo zda je nějak extrémně odborná práce, nebo se to dá zvládnout. Co to všechno obnáší?? Sondoval jsem ve Skodovce ,ale moc mi neporadili

MAHA 4x4 LPS 3000
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
AUDI RS4 2,7 biturbo
SQ7
jedno prekvapko čoskoro
- octavia_66_tdi
- Přispěvovatel
Re: dodatečná montáž filtru pevných částic
pitrisek píše:Čau chlapi , dnes mě navštívil němec, a že by chtěl namontovat filtr částic do Fábie TDI ,prý to v Německu bude povinné. Nevíte někdo zda je nějak extrémně odborná práce, nebo se to dá zvládnout. Co to všechno obnáší?? Sondoval jsem ve Skodovce ,ale moc mi neporadili
Take jsme meli takového zakaznika. Byl to asi superb tdi s tim ze kdyz si to necha domontovat bude mit bude mit danove ulevy.
Jelikoz tvrdil ze u nich mu to nabizeli za 2000Euro poslali jsme ho do pryc, jelikoz jen filtr pevnych castic stal tak nejak v prepoctu kc..
a navíc je to asi dost neralne montovat vsechny ty ovladaci prvky

- frantacech
- Aktivista