strašné pískaní při startu 1.9 tdi pd 74kw
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
- Nováček
strašné pískaní při startu 1.9 tdi pd 74kw
Zdravim sem tu novej. A hned mám problém
Při nastarování to strašne píska po ujetí cca 200 metrů to přestane. Dělá to pouze kdyz je motor studenej. Nevíte kde by mohl bejt problém?

VW BORA 1.9TDI PD 74KW
može to robiť aj remenica na kluke (ak maš dvojhmotu) ak ti preklzuje
toto same robilo aj mne . neznesitelny piskot . Bola to remenica , vytiahol som ju a zvrtal do kríža 4 šrobami-nerez , a potom som tie šroby zavaril o železnu časť remenice . a hotovo a je klud , ani písknutie
ked nevieš tak si na nej sprav farbou 2 znaky proti sebe ( jeden na železo, druhy na hlinik) a uvidis ci sa proti sebe navzajom pohnu a hned vies
pokial mas ovsem dvojhmotu 

Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
-
- Aktivista
Re: strašné pískaní při startu 1.9 tdi pd 74kw
zajdi do prodejny na zahrádkářské potřeby kup past na myši natáhni k motoru a časem pískání přestanelukas.novotny píše:Zdravim sem tu novej. A hned mám problémPři nastarování to strašne píska po ujetí cca 200 metrů to přestane. Dělá to pouze kdyz je motor studenej. Nevíte kde by mohl bejt problém?

-
- Nováček
ted jsem zjistil že to nedělá pořád jen někdy třeba 10* nic a pak jednou to píská. (je to auto přítelkyně) píši co mi řekla. myslim že kdyby to byly rozvody tak to děla při každém startu ne? nebo to může bejt nějaké ložisko? a co zkusit střiknout nejakym olejem? třeba u rozvodáku (kladky. ložiska??ú))
VW BORA 1.9TDI PD 74KW