No tak to je zajímavý,jako zkušeností moc nemám s tímto, to ti musí říct někdo kdo to už řešil.Já jen zjistil co ste tam dělali za GO a pokud je vše OK a dělá to furt,tak to je zajímavý.Ale že až po vyndání katu.Spíš mě napadlo, že jako by tam byl problém s žhavením. Samotnýho mě to zajímá.
právě,vyndal jsem KAT a začlo to! tak se postupně dělala hlava komplet a pořás stejný,pak turbo,pořád stejný,pak jiné vstřiky a stále stejný!mám podezdření na prasklý stírák ale nevím no
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm
No zkus kompresi a uvidíš jaký budou hodnoty a tu hladinu bych kontroloval,asi shoda náhod, ten kat by tohle neměl způsobovat.Pokud se nepletu,je to jen keramická vložka,takže tam by s kouřivostí jako je na videu neměl být problem.
no zaplatil bych mu asi zlatem kdo mi porádí,jenže nikdo už neví co s tím,došly nápady,leda že to budou ty kroužky ale to by muselo mít objeto půl zeměkoule a to určo nemá mám tam sice 165000 ale určo to bude stáhlé ikdyž je to z Německa
SEAT LEON TDI ARL 110kw+soft,HDS,EGR-off,KAT-on,312/256mm ,18" CUPRA R, Seat Inca TDI spodekARL,2260,SachRace-performance,trysky0.280+12mm hlava s podávačkou,17"alu,brzdy 312/239mm