ilustračna foto

Moderátoři: šulda, Moderátoři
1) kolik ma Tvuj motor valcu?tom1992 píše:zdravím...prečital som polku fora co sa vyfuku týky a som natom horšie ako predtým, jeden povie to, druhy niečo ine tretí to uplne vyvratí. mam octu I 81 kw + chip , chcel som riešit duplex,( z vizualneho hladiska), samozrejme ako každy čo najlacnejšie a aby to neubralo na výkone ,a teda prerobit seriovy vyfuk tak že jeden vývod potiahnut poza rezervu na druhu stranu,možno je to hlupy napad ale videl som tak spravených zopar vyfukov tak hadam to ničomu neubliži... rozmyšlal som že odstranim kat aby "nebrzdil" turbo pri nabehu .tu však niekto tvrdi že to ubere niekto že prida. niekto ze treba za turbom koli lepšiemu nabehu spravit "bulbinu " tak neviem.. tiež ma zaujma ako je to pri tomto aute s rezonatorom, tieš niekto tvrdi že pri tomto aute je neoddelitelnou častou zadneho tlmiča, niekto že ho vobec nema. niekto tu pisal ze rezonator je doležitou častou každeho vyfukoveho systemu.. tak nakoniec som mal v plane odstranit kat .. ..za turbom zvečšit priemer potrubia .. a miesto origo zadneho tlmiča dat športový (koli rozmerom) aby som poprinom mohol viest druhy vyvod poza rezervu na druhu stranu ... ak sa najde niekto kto mi to ozrejmi, poradi, vysvetli pripadne vynadá budem vdačny, ide mi viac menej oto nestratit vykon... diky moc ..
ilustračna foto
Nevim, jaky jsi nebo nejsi "debil", podle me nejsi, protoze jsi prisel, zeptal ses, popsal jsi svuj zamer, ocekavani a bylo. Debil by to podle me udelal bez optani ... takze za me pristup natom1992 píše:až nato ze si somna spravil večšieho debila jak som
... jsi necetl, co jsem psal na Tvou poznamku o "debilech"?tom1992 píše:no pan nad tebou ma obratil na posmech