DO octavia I 2001
Moderátoři: šulda, Moderátoři
DO octavia I 2001
Ahoj,mám problém s DO na centrál.
Je to skoro nepoužívaný ovladač.
Včera jsem do něj dal baterie a přizpůsobil.
Klíč se přizpůsobil,akorát nefunguje jak má.
Někdy zamkne,odemkne a někdy po dlouhém mačkání až třeba na podesáté.
Koukal jsem do měřených hodnot na kanál 13 kde se někdy znázorní ve třech prvních polích Ok a někdy se znázorní neměřené hodnoty.
Chtěl bych se zeptat jestli někdo ví proč se toto děje?
ztrácí ovladač kod?
Je ovladač špatný?
Předem díky za jakoukoli odpověd.
Koukal jsem do měřených hodnot na kanál 13 kde se někdy znázorní ve třech prvních polích Ok a někdy se znázorní neměřené hodnoty.
ztrácí ovladač kod?
Je ovladač špatný?
Octavia combi 1,9 TDI 66 KW ALH,EGR off 2001
Peugeot 5008 2,0 HDI FAP 110KW 2011
Renaut Twingo 1,2 43kw 2003
Peugeot 5008 2,0 HDI FAP 110KW 2011
Renaut Twingo 1,2 43kw 2003
Re: DO octavia I 2001
ČONR píše:Ahoj,mám problém s DO na centrál.
ztrácí ovladač kod?
Je ovladač špatný?
vadné ovladače...............
kluci řeším podobnej problem auto v popisu mam 2 nevystřelovaky s dalkou origo oba dva chodily bez problemů udělal sem vystřelovak z jednoho klíče přehodil imo a že ten vystřelovak přizpusobím dalku vše klaplo v pohodě až na to že ten klíč ze kteryho sem vzal imo jaksi nejde přizpusobit myslím dalku i když v komfortce při přizpusobení každeho klíče cvakne kde vidíte problem ? díky
Tiguan 2 2.0 tdi
dálka k 1J0 959 799 AH je 433Mhz jinak nechodí
jestli máš 1J0 959 799B tak 434Mhz
lety ozkoušená praxe.....
jestli máš 1J0 959 799B tak 434Mhz
lety ozkoušená praxe.....
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
klika,písty,ojnice,saní ARL včetně IC,vedení 60mm,turbo Hybrid-Oleg,trysky PP764+11mm hlava DPF ON
SW Dieselpower
jednohmota+HDS57převodovka hybrid LHW,brzdy CupraR 323mm př. 288x22mm zad. CO JEDE MUSi BRZDIT!
jasny to vim mam tuto komfortku 1J0 959 799B ještě jedna věc v kanale přizpusobení mi píše jeden klíč ale fungujou dva docela zajimavy
Naposledy upravil(a) leguan dne 18 dub 2012, 20:05, celkem upraveno 1 x.
Tiguan 2 2.0 tdi
někdy je to zblblý a dokáže se to přizpůsobovat samo jednou se sladila mladá s klíčema z Altey s mým autem a otevírala 2 káry jedním klíčem já svým svoje a v měřených byla taky jen jedna dálka...
Oct ALH 66Kw-4??Nm 1??PS
SW Dieselpower
SW Dieselpower