centralni zamykani skoda octavia - nejde zamykat
Moderátoři: šulda, Moderátoři
centralni zamykani skoda octavia - nejde zamykat
Skoda Octavia rv 2003 1.6i kod motoru BFQ
obcas nejde zamknout auto a pise to tyto chyby
00929 - zamykaci jednotka centralniho zamykani - neplatny signal
01359 spinac pro uzamykani vevnitr
00928 zamykaci jednotka strana spolujezdce
Na co se mam zamerit?Ty zamykaci jednotky znamenaji moturek nebo kde najdu jednotku zamykani?
dvere jsou zavreny a na displeji nesviti otevreny dvere,ale obcas nejde pri otevrenych dverich varovani zapnutych svetel
obcas nejde zamknout auto a pise to tyto chyby
00929 - zamykaci jednotka centralniho zamykani - neplatny signal
01359 spinac pro uzamykani vevnitr
00928 zamykaci jednotka strana spolujezdce
Na co se mam zamerit?Ty zamykaci jednotky znamenaji moturek nebo kde najdu jednotku zamykani?
dvere jsou zavreny a na displeji nesviti otevreny dvere,ale obcas nejde pri otevrenych dverich varovani zapnutych svetel
vw passat b5,5 1,9tdi 96kw
Vw Golf III 1.9TDi 66kw,verze sociál se švihadlama
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
renault thalia 1,2 16V 2009
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Já bych jako první rozdělal zámek centrálu a šel po studeném spoji. V zámku je plno mikrospínačů co hlídají stav zámku a stačí aby jeden u předních dveří hlásil nebo spíše nehlásil co má a jednotka si myslí že máš otevřené dveře nebo nemáš zámek ve správně poloze a už Ti auto nezamče.
Píšeš že máš octávii a tam je slabost těchto jednotek v tom, že jsou na blbém místě a teče na ně voda a i když mají vodotěsné konektory, tak v tomto případě to nic neznamená a voda se do nich dostane a kontakty vyreznou.
Řešil jsem to na otcově octávii Tour tuším 2003/4 a jednotka u řidiče byla totálně vyrezlá v místě kontaktů a to tak, že z některých pinů nezbylo vůbec nic jen rezavý flek. Vyrezli i kontakty v kabeláži, takže jsem musel hodně improvizovat, aby šlo auto alespoň zamčít.
Jednotky zamykání jsou v každých dveřích přímo na motorku el. stahovaček.
Píšeš že máš octávii a tam je slabost těchto jednotek v tom, že jsou na blbém místě a teče na ně voda a i když mají vodotěsné konektory, tak v tomto případě to nic neznamená a voda se do nich dostane a kontakty vyreznou.
Řešil jsem to na otcově octávii Tour tuším 2003/4 a jednotka u řidiče byla totálně vyrezlá v místě kontaktů a to tak, že z některých pinů nezbylo vůbec nic jen rezavý flek. Vyrezli i kontakty v kabeláži, takže jsem musel hodně improvizovat, aby šlo auto alespoň zamčít.
Jednotky zamykání jsou v každých dveřích přímo na motorku el. stahovaček.
T-ROC 2.0 TSI 4Motion
Golf IV 1.9 TDi ASZ
kontrolka na palubni desce co signalizuje otevrene dvere,tak normalne chodi kdyz otevru dvere tak sviti,a zhasne kdyz je zavru.Tak kontrolka signalizuje jen ridicovy dvere?Me se u spolujezdce kdyz otevru dvere tak se kontrolka nerozsviti.
kontrolka na palubni desce co signalizuje otevrene dvere,tak normalne chodi kdyz otevru dvere tak sviti,a zhasne kdyz je zavru.Tak kontrolka signalizuje jen ridicovy dvere?Me se u spolujezdce kdyz otevru dvere tak se kontrolka nerozsviti.
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Tak dneska jsem to rozdelal moturek centralniho zamykani a propajel jsem vsechny spoje co jsou na tistaku.Zapojil to do konektoru zacala svitit kontrolka otevrenych dveri na palubni desce,tak jsem nasimuloval zavrene dvere a uvnitr jsem zamykal a odemykal tlacitkem na dverich ridice.- zamykaji a odemykaji vsechny dvere.
ma to dodelavany dalkovy ovladani neorigo (auto ma zaslepeny zamky dveri).
Jakmila spustim tlacitko centralniho zamykani na dalkovem ovladani,tak ve dverich cvakne,ale nezamknou se ani jedny (zacne na palubni desce rychle blikat kontrolka imobiliseru.
Jakmile zmacknu tlacitko odemknout,tak mi kontrolka blika pomalinku,ale auto se neodemkne,musim to odemykat na nekolikrat.
co se tyce konektoru na dverich u stahovacky,tak je vse ok.
Na co se zamerit?Napada me jedine zamykani dalkove ze by blblo.
ma to dodelavany dalkovy ovladani neorigo (auto ma zaslepeny zamky dveri).
Jakmila spustim tlacitko centralniho zamykani na dalkovem ovladani,tak ve dverich cvakne,ale nezamknou se ani jedny (zacne na palubni desce rychle blikat kontrolka imobiliseru.
Jakmile zmacknu tlacitko odemknout,tak mi kontrolka blika pomalinku,ale auto se neodemkne,musim to odemykat na nekolikrat.
co se tyce konektoru na dverich u stahovacky,tak je vse ok.
Na co se zamerit?Napada me jedine zamykani dalkove ze by blblo.
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
dik jeste mrknu na tu dalku a dam vedetfavo píše:Potom hledej problém v dálkové ovládání nebo spíše v jeho zapojení.
Nevidím jediný důvod proč by po aktivaci či deaktivaci měla blikat kontrolka imobilizéru.
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
musej ti chodit všechny dveře pokud ti po otevření nákých dveří nesvítí stropní světlo je to špatně neb si komfortka myslí že sou náký dveře otevřený a nezamkne
já se dnes řešil zabouchlí přední dveře co nešli otevřít zámek nereagoval a našel total k.o. řj okna

já se dnes řešil zabouchlí přední dveře co nešli otevřít zámek nereagoval a našel total k.o. řj okna

Naposledy upravil(a) p.s. dne 19 led 2015, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
dik zkusim ji rozdelat.Jak se da ta jednotka rozdelat?Jak to na ty stahovacce drzi?Vyndam ten spodek s jednotkou (s piny) na aute,abych to nemusel vyndavat cely?p.s. píše:musej ti chodit všechny dveře pokud ti po otevření nákých dveří nesvítí stropní světlo je to špatně neb si komfortka myslí že sou náký dveře otevřený a nezamkne
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
-
- Aktivista
Odpoledne na to mrknu.Oni prave nejdou ani zadni dvere,vzdy vsude cvakne,ale nezamknou se ani jedny.Tlacikem ve dverich vse zamknu.Jeste se zkusim mrknout jak jse na tom impuls od zamykani a odemykani od dalkace.slovacek.milos píše:muíš motorek odšroubovat, pokud je mozek mrtvý nejde nic, pokud je třeba pin KO nejdou zadní dveře, a pod
A mrknu na ty jednotky dverni
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
Vw Passat 1,9TDi PD 85kw
peugeot 405 1.8td
ta jednotka de sundat i bez sundání motorku a stahovačky ale je to opruz drží to kovová spona a umělohmotný západky tři ze předu a tři ze zadu většinou se náká zlomí a tahá se to dolů
do samotný jednotky se dostat nejde je to zalitý v plastu my sme bokem viděli oxidaci tak sme na dvou místech nařízli plast a otevřeli jak konzervu
do samotný jednotky se dostat nejde je to zalitý v plastu my sme bokem viděli oxidaci tak sme na dvou místech nařízli plast a otevřeli jak konzervu

Škoda Octávie Combi 1.9 TDI 81KW
Zdravím přátelé....prosím o radu zatím auto nediagnostikováno ....před 14 dny mě z ničeho nic nešlo zamknout auto dálkovým ovládáním a přestalo mi jít vyhřívání obou zpětných zrcátek a nejde stahovat zadní levá stahovačka na madle řidiče.....do té doby vše fungovalo...Teď mi to zamkne pouze zámek kufru a zhasne se stropní lampička i na madle řidiče zamknu taky jen kufr...klíčem nelze teď také zamknout všechny dveře...pouze řidičovi zataženým čudlíku...včera jsem nenastartoval něco mi vybilo baterii za ty dva týdny...jinak už dříve jsem spravoval polámané dráty v dveřích řidiče a oba přední zámky jsou nové..lampička se nerožne po otevření jen v těch levých zadních dveřích(to už ale dělá dlouho)...děkuji všem předem za cenné rady...
Tak nikdo nic? Načetl jsem komfortku a chodila v nouzovém běhu....CAN BUS nebyl OK....po vyjmutí svorkovnice ze zadních levých dveří(tam kde nejde stahovat okno jak na panelu tak na dveřích zevnitř) to psalo CAN BUS OK...ale zamykat auto nejde dál...pouze ten kufr...špatná komfortka nebo zkrat v tech levých zadních dveřích? Zas kdyby to bylo dveřmi tak by to mělo ostatní dveře zamknout ne?