hybrid tsa 220

Inzeráty k archivaci. Pro nové prodeje po 15.10.2018 použijte prosím sekci "Prodám"

Moderátoři: šulda, Moderátoři

frankie
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Re: hybrid tsa 220

Příspěvek od frankie »

pozri chlapce...mna je prd do Teba a tvojich auticok ..tak ako Teba do mojich :D
ale nejak Ti to proste nesedi ...predavas turbo zo svojej modrej GIV ..jazdis na nej mesicne 2000 km a minuly rok v kvetnu malo turbo 20000km ...
zaujal ma inzerat...no vidim ze asi seriozny moc nie si.sorry.
TDI ..
frankie
Přispěvovatel

Příspěvek od frankie »

JeníkRS píše:Tak jak koukam premyslim zda si turbo prevezmu zpet :D
vysvetlis ...teda aj..?
nech som v obraze ak sa mylim.dik
TDI ..
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

frankie píše:
JeníkRS píše:Tak jak koukam premyslim zda si turbo prevezmu zpet :D
vysvetlis ...teda aj..?
nech som v obraze ak sa mylim.dik
tady uzivatel napsal inzerat ze koupi JAKEKOLIV turbo po smrti z 1.9tdi. Tak jsem mu nabidnul z 1.9tdi AHU. Kdyz ho chtel tak jsem ho odeslal. Kdyz mu prislo zacal se rozcilovat ze to neni z 1.9tdi co jsem to poslal ze chtel turbo na svodech (v inzeratu nic takoveho nebylo). Tak hned ze turbo posle zpet ze ma pravo na vraceni do 14dnu (bohuzel v tomto pripade nema) a ze to da pravnikovi (rofl) a dalsi perly (rofl)

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.p ... highlight= nevidim nic o zmince ze chce turbo na svodech.
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
ezop
Přispěvovatel

Příspěvek od ezop »

no tak ještě že tak ja mu měl taky posílat turbo z passata 85kw ale nestihal jsem to a taky ho mam beze svodu :D ale o svodech jsem nic neslyšel.
JeníkRS
Aktivista

Příspěvek od JeníkRS »

ezop píše:no tak ještě že tak ja mu měl taky posílat turbo z passata 85kw ale nestihal jsem to a taky ho mam beze svodu :D ale o svodech jsem nic neslyšel.
kdyz tomu nerozumi a nevi co chce ma se na to....ale ten spatnej by jsi byl Ty protoze on chtel na svodech a blbe jste si rozumely (rofl)
-Superb 2 combi 2011 CFFB+MVolesko. Eibach -4cm 19"Aneto
Ex-Octavia I combi 2004 1.9TDi ASV+MVolesko. Puky TT, Mam/Egr/Kat off, xenony, 288mm, Eibach -4cm, triplling on, 17"Spider
-Derbi Atlantis 2T
Zacatky: Tipo,Clio,BX,Felicia,Fabia
Zamčeno

Zpět na „[Prodám - starý bazar do 15.10.2018]“