MAF OFF za dvě koruny :)

Jakékoliv dotazy týkající se problémů, údržby vozů koncernu VW. Týká se jen VW/Audi/Škoda/Seat

Moderátoři: šulda, Moderátoři

Odpovědět
Pajda077
Přispěvovatel
Odpovědi: 0

Příspěvek od Pajda077 »

slovacek.milos píše:taky mi to tak přišlo pár jsem jich použil
Jak pár?:-) čili poslali to co měli? dík
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Ještě se zeptám mám O1 66kw AGR r.v 2000(úplný základ -bez klimy,ABS) nevíte jakou tam davali original váhu vzduchu? Kdybych tam dal ted misto bosche Pierburg tak by se nic nedělo?jakou máte zkušenost s váhami která je lepší? Nebo je to jen individuální u každého jinak....
slovacek.milos
Aktivista

Příspěvek od slovacek.milos »

Pajda077 píše:
pár, asi čtyři kusy za dva roky jsem použil poslali co tobě přesně jak na fotce,

větší výsledky mám když jsem si udělal ucpávky a tlakuju sací potrubí od váhy po sání

na ucpávky mám ventilky z traktoru a tlakuju pneuměřičem tam je nejčastěji zakopaný pes, protože váha de za turbem a ten odpor to vždy úplně nepořeší, velký pomoník tlakování sání je ticho ;)
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

slovacek.milos píše:
Pajda077 píše:
pár, asi čtyři kusy za dva roky jsem použil poslali co tobě přesně jak na fotce,

větší výsledky mám když jsem si udělal ucpávky a tlakuju sací potrubí od váhy po sání

na ucpávky mám ventilky z traktoru a tlakuju pneuměřičem tam je nejčastěji zakopaný pes, protože váha de za turbem a ten odpor to vždy úplně nepořeší, velký pomoník tlakování sání je ticho ;)
Takže ty si s diodami netykáš? necítil jsi zlepšení?Ale max jsi tam dal 2 ks vid?Dají se vůbec spájet?:-)Tak tomu tlakování já kámo vůbec nerozumím a rýpat se v tom ani nebudu...abych nedopadl jako na mém minulém topicu ...že čím víc jsem se ptal tím méně jsem měl pomocníku (hold(t) nejsem motorář :D
slovacek.milos
Aktivista

[quote="Pajda077"]

jo pomůže to, ale jak ti píšu sposta mrtvých vah se probere když turbo saje přes váhu a ne přes díru a pak stlačený vzduch napere do motoru a ne do spousta děr a prasklin a upadlých hadic ;)
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

slovacek.milos píše:
Pajda077 píše:
jo pomůže to, ale jak ti píšu sposta mrtvých vah se probere když turbo saje přes váhu a ne přes díru a pak stlačený vzduch napere do motoru a ne do spousta děr a prasklin a upadlých hadic ;)
Víš o čem mluvíš já tě moc nepobírám ....co se mi tím snažíš říci ?jak a co zrobit?
stres3d
Přispěvovatel

Příspěvek od stres3d »

no asi to myslel tak, ze kdyz vaha ukazuje malo, tak to muze byt i tim, ze mas derave potrubi za vahou pred turbem.
Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

stres3d píše:no asi to myslel tak, ze kdyz vaha ukazuje malo, tak to muze byt i tim, ze mas derave potrubi za vahou pred turbem.
černá plastová k turbu? no pokud to jsou mikrotrhlinky tak ty nevidim ale jinak jsem ji měl venku a vypadala ok.. jak ji odzkoušíte?jestli vůbec:-)
Jinak ty diody jsou opravdu tak maličké?
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Dnes odzkousena BAV 21 ...na volnobeh ukazovalo 1275 při jedne zapojene diode...musim to nejak snizit na 850 nebo kdyz jsem nepocitil zmenu vykonu tak je vaha ok?díky
slovacek.milos
Aktivista

pokud máš samrdané sací potrubí s kanálama, tak múžeš zvedat výkon jak chceš a nenaskočí
syncon
Aktivista

Příspěvek od syncon »

nezkoušel někdo u 1.8t benzinu ? popřípadě jaky piny ?
stres3d
Přispěvovatel

Příspěvek od stres3d »

ne protoze kdo neni idiot by to neudelal. staci se zamyslet nad tim jak funguje diesel a jak benzin (z hlediska regulace vykonu). navic prvni prispevek prvni varovani ;) (wallbash)
Audi A4 B5 1.9TDI 66kW AHU 1997, MAF OFF, EGR OFF. Firds alá SPRINT764
Audi A6 C5 2,5TDi Q-tiptronic 132kW
VW Passat B5 AFN 81kW EGR OFF, MAP SL
Pajda077
Přispěvovatel

Příspěvek od Pajda077 »

Pitlik píše:Co takto popatrat trosku v Google?? Najdi nejake elektro v tvojom okoli netusim kde by to mohli predavat ale skus nejake elektrosuciastky u vas... na diode BAV21 je na jednej strane taky cierny pasik (Google - obrazky). Tou stranu kde je pasik to pichnes do 5 pinu druhou do 1. Nemeraj nic akurát si pozri po zapojeni diody vo VAG kolko tlaci vaha vzduchu. Bude do bud 850 alebo 1275.
tak jsem zkoušel ty diody ukazovalo to 1275 na dvě diody to je moc ne?mám rok 2000 jak to snížím na požadovaných 850? ale i tak jsem zjistil že váhu mám na pokraji smrti protože při tahu mi po vteřinových intervalech maličko vynechává ale nouzák už nemám ..jsem štastný (rofl)

Jen mi to hází chybu v řídící jednotce 65535 a ta chyba jak jsem se docetl je že hadička do ŘJ jestli jí tam teda mám i já na r.v 2000 bude prasklá a tím je velký atmosférický tlak a může to ukazovat i blbé hodnoty na váze

přidávám log s dvěma diodami
http://leteckaposta.cz/542268787
yaesu
Nováček

Příspěvek od yaesu »

Skusal som postavit Digimaf no vysledky su bohuzial nie dobre. Ma niekto inu skusenost? Obrázek
Kuko
Přispěvovatel

Příspěvek od Kuko »

A4 96kw / zaslepeno / 1x dioda BAV 21 / hodnota 1275 / jede krásně a nehuli / spokojenost..... :worthy:
BMW X5 3.0D. Dovoz vozidel EU ...... 777973224.
Odpovědět

Zpět na „Údržba/problémy VW group (DIESEL)“