Fabia TDI RS teplota nasávaného vzduchu, intercooler
Moderátoři: šulda, Moderátoři
Fabia TDI RS teplota nasávaného vzduchu, intercooler
Čau, zkoušel jsem tu na dieselpoweru hledat tohle, téma, nenašel jsem, tak se předem omlouvám jestli to tu někde je..
Mam jedničkovou fabii RS 1.9 Tdi 96kw, nechal jsem ji čipnout na cca 165ps..
Včera jsem zkoušel změřit teplotu nasávaného vzduchu a naměřil jsem max 80 stupnu.. venkovní teplota 12 stupnu..
No zdá se mi to dost, bojím se co v létě.. co si o tom myslíte.. myslíte zebych mohl něco oddělat takovou teplotou, nebo je to cajk jen prostě bude padat výkon.. ? Řešení je fmic, ale to je strašně peněz..
Udělal jsem lamely do podběhu, dneska jsem vyhodil i mlhovku, ale ta teda nepomohla, teploty pořád stejné..
Díky za každou radu
Mam jedničkovou fabii RS 1.9 Tdi 96kw, nechal jsem ji čipnout na cca 165ps..
Včera jsem zkoušel změřit teplotu nasávaného vzduchu a naměřil jsem max 80 stupnu.. venkovní teplota 12 stupnu..
No zdá se mi to dost, bojím se co v létě.. co si o tom myslíte.. myslíte zebych mohl něco oddělat takovou teplotou, nebo je to cajk jen prostě bude padat výkon.. ? Řešení je fmic, ale to je strašně peněz..
Udělal jsem lamely do podběhu, dneska jsem vyhodil i mlhovku, ale ta teda nepomohla, teploty pořád stejné..
Díky za každou radu
-
- Aktivista
Ano, nejhorsi mozna volba je koupit si spatne chipnutou FRS bez FMIC po mladakovi - jistota upecenyho motoru.
Nainstaluj FMIC nebo si to nech upravit na miru protoze az prijdou vedra tak ten motor upeces ve vlastni stave.
Nainstaluj FMIC nebo si to nech upravit na miru protoze az prijdou vedra tak ten motor upeces ve vlastni stave.
TDI - everyday's racing performance with frugal running costs - do not let the challenge pass you by 
Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)

Jestliže máš pravdu o 24 hodin dříve než jiní, jsi přesně oněch 24 hodin považován za blázna. (Antoine de Rivarol)