a ten řeší tlak nebo že ti kontrolka nezhasne hned neo až po časedreizig5 píše:a nerozpadl se ti při výměně oil filtru ten prostředek na kterej nasouváš oil filtr?

Moderátoři: šulda, Moderátoři
A nieco rozumne poradit nevies pretoze hned menit motor sa mi zda hlupe odite ti sviecka a menis motorslovacek.milos píše:je promin, nalej něco hustého co je třeba do motorek 2OW5O, nebo superturbo, čidlo vyřad aby neotravovalo a nech to tak dojezdit, můžeš měnit čerpadlo, celý ten bazmek nad filtrem, szkusit to bez vany a čumět kde to nejíc teče a výledek je štěstí nebo nula od nuly pošla,
když se ohlídneš do minula tak třeba některý fiat měl budík, nastartovalb8s a byly tam tři po dvaceti km O a furt to jelo do bodu kdy to nejelo,
Myslel som ale nic stale to istedreizig5 píše:jj jednou se mě to stalo.svítíla kontrolka mazání a bylo to nějak dojebaný a mělo to malej tlak.po rozdělaní a znovu poskladání ok.
Chapemco chces povedat ale ta urcite sa to musidat aj inaksie nie hnedmotor menit mozno ty si mal stym skusenost ale riesil si to dakedy okrem vymeny motora hmmm ak hej tak coje na chybeslovacek.milos píše:uvivídíš sám prováděj kdejaké hlůposti a sám poznáš výsledky, sem tam se ti možná něco povede,
ta blbá krabička co je v místě kde je motor, je protě taková od výroby velmi rozporuplná, v návodech na opravu podivná, co se týče GO motoru třeba z důvodu mazání je to jedno velké tajemství a až pochopíš co to všehno vjde a koli stojí hatapák na dojetí
tak ti přeju mnoho štěstí
zajímavé mi právě nenapadá kde by se ten tlak u obyčejné vložky kam ztrácel jak bude HTP mrknu a napíšu, že to valí jedou dírou do filtru a druhou z filtru, a když to dáš bez filtru nic se neměnídreizig5 píše:dreizig5 napsal:
po rozdělaní a znovu poskladání ok.
Takze aka je chybaslovacek.milos píše:zajímavé mi právě nenapadá kde by se ten tlak u obyčejné vložky kam ztrácel jak bude HTP mrknu a napíšu, že to valí jedou dírou do filtru a druhou z filtru, a když to dáš bez filtru nic se neměnídreizig5 píše:dreizig5 napsal:
po rozdělaní a znovu poskladání ok.
zkus to dát někdy bez filtru a zjistíš že podle mě nic, nebo mluvíme každý o něčem jiném?
Ale mne po nastartovani mazanie zhasne az ked sa motor zohreje zasvieti mazanie zapipa a potom zasa zhasne a zasa nic dlhu dobudreizig5 píše:taky mě to nejde moc do palice ale vyděl sem to navlastní oči.prostě to bylo rozpadlí a oil špatně cirkuloval.a svítilo mazaní.
No presne toto iste mam nezistoval si vobec co to bolo za chybuUchoTD píše:Robilo nam to isté po oprave hlavy, nic nepomohlo, raz blikalo raz nie, tlak oleja na cidle svietil 0 v otackach bol max 1bar,motor behal bez problemu.. Skoncilo to vymenou motora, doteraz nezistena zavada (komplet motor stal 200€)
rozumné, pro běžného opraváře nejsou manuály, co a jak přesně změřit co utáhnout,UchoTD píše:Robilo nam to isté po oprave hlavy, nic nepomohlo, raz blikalo raz nie, tlak oleja na cidle svietil 0 v otackach bol max 1bar,motor behal bez problemu.. Skoncilo to vymenou motora, doteraz nezistena zavada (komplet motor stal 200€)
"Chyba motora"3copsi3 píše:No presne toto iste mam nezistoval si vobec co to bolo za chybuUchoTD píše:Robilo nam to isté po oprave hlavy, nic nepomohlo, raz blikalo raz nie, tlak oleja na cidle svietil 0 v otackach bol max 1bar,motor behal bez problemu.. Skoncilo to vymenou motora, doteraz nezistena zavada (komplet motor stal 200€)