olej do serva felicia 1.9D
Moderátoři: šulda, Moderátoři
-
slovacek.milos
- Aktivista
- romanespana
- Aktivista
- Kontaktovat uživatele:
herry, znelo to jako by padala taska s naradim (mokry bandyti)slovacek.milos píše:ja som sa stým stretol,lubos55 píše:Nestretol sa niekto?
ked ti nejde z riadenia zvuk ako keby padal kovový regál dole schodmi ver tomu že to máš v poriatku
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
-
slovacek.milos
- Aktivista
Na cakal som podobnu reakciuslovacek.milos píše:modli se k panně marii , před startem odříkej otče náš a to bude dobré
-
slovacek.milos
- Aktivista
Tak chlapi mam to zriesene.Vcera jak som mal auto lavu stranu zdvihnutu hore a natoceny motor tak mi tlmic kmitov zliezol z hnacieho hriadelu az tak ze sa mi opieral o ram a toto to hrkotalo.Toto vysvetluje aj to ze to robilo najviac pri pohybe.Tlmic som posunul na svoje uz vydrate miesto a je klud.Mimochodm ma sa pohybovat na tom vydratom useku,alebo to ma byt na jednom mieste?
Ahoj,ja som sa asi zle vyjadril.Ty myslis tu remenicku ,ta je OK menil som davnejsie za Turecku ,ale aj tak si obcas zacvirikoce.Ja som myslel ten gumeny zazrak co je na hnacom hriadely rezp.poloosy,guma + objimka spojena dvoma imbus skrutkami,netusim ako sa to spravne vola .pipo444 píše:malo by to byť v jednej rovine. inak prečo ho nezvrtáš a nezavaríš ?budeš mať pokoj a nebude to pískať
Pipo ano ,ale az v druhom kole.
Ked som teraz lezal pod auto vidim to na vymenu manziet na poloosiach na oboch stranach.Musim to nastudovat ako nato,pripadne to dam urobit mechanikovi.Dalej ma tam trapi zatekanie na spolujazcovej strane,pokial sa nenapije molytan je OK
,akonahle nestiha mam to na podlahe
.Korozia napreduje vsade a aj ked mam nove piate dvere vo farbe no nieje sil a casu na zamenu.Mat tak peniaze naviac tak to pustim zo skaly
no prachy niet a naviac mam to auto RAD.
jaj tak manžety som menil aj ja , pohodička. hlavne je výhoda ak máš jamu. my sme to robili dvaja a išlo to dobre, jeden pod autom a druhý vedla. za pár hodín hotovo. a hlavne nekupuj žiadne čínske apod. lebo to budeš za chvílu rozoberať zas
kupil som origo manžety z prvovýroby a klud. no hrdza je sviňa, kvitnú kvetiny, kvitne aj auto
ak ti tečie, možno je to cez čelne sklo, lubi to vyžrať a potom tečie dnu. ked mi menili celne sklo tak dieru opravili, bola tam tiez kdesi
chvalabohu do auta netecie.
Škoda Felícia 1.9D r.v. 11*98
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW ALH
SEAT Leon MK1 1.9TDi - 81kW ASV
VW Golf MK4 1.9TDi - 66kW AGR