kdyz si na to dno parkrat tvrde sahnes, tak potom uz koukas na svet drobet jinak. pripad treba jednoho bezdomovce z madridu, nejakej stavebni inzenyr, pod jehoz jmenem jsou postaveny tri hotely v centru madridu, nepije, a totalne vyhorel a rika, radsi na ulici, nez mezi falesnejma zavistivejma hajzlama. prej napsal i kniho o tom, a je zajimavy ze ma penez dost, nezebra, ale proste uz ho ten svet asi sere, taky to trochu nechapu, ale asi trochu pravdu ma
launchx431, brain-bee st9000, V-500, 304cz+11.10, VIS 5.0 CZ, VIS 5.0 ES, FES3.6, CDP - 2011.1+2014.2, OP-COM, MPPS v12, MProg3, K-TAG, stroboskop, HANTEK DSO1060, BAKU702B, MLINK-DSP3005, toughbook CF-18, hafo kompiku a cajky od FACOM+WURTH+BERGEN.
znám jednoho miliardáře tadyk z Brna, stará ušmudlená upocená košile, roztrhaný džíny z roku raz dva a ošoupaný kožený boty. V pohodě člověk.
Pak znám borca, košilka luxus, kalhoty luxusní, na prstech prsteny a náramky z chirurgické oceli, nagelovaný vlasy, rádobymanažer. Vydělává 13.000, nájem kde podle jeho slov "musí" bydlet 12.000 a tvrdí o sobě že, je buržoazek, přitom je to spíše lenost něco dělat. .
...................................................................................
Jinak: Dno je starovní pozice, tam teprve všechno začíná
čo ma zase napádaš ? ty si nedáš pokoj ?
o žiadnych remeslách som nič nepísal.....
a s tými narážkami na slovákov by si moc nepochodil v našej krajine, len by si otvoril hubu a neviem či bi ťa spoznala mater, a či by si mohol ešte niekedy chodiť......
ber to ako radu do života